Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва вторият етап от онлайн фотоконкурса "Чепеларе в четири сезона"

Община Чепеларе обяви фотоконкурс "Чепеларе - пролетна магия". Основната цел на конкурса е Чепеларе и региона да се популяризира като целогодишна туристическа дестинация.

Това е вторият етап от онлайн фотоконкурса "Чепеларе в четири сезона", който обяви общинската администрация. В него могат да участват снимки, представящи природата, туристически забележителности, исторически обекти и културни мероприятия от общината. До участие ще се допускат качествени дигитални фотографии, авторски, които трябва да не са участвали в конкурси и реглами и да не са публикувани в други медии и печатни издания. Всеки автор може да участва с до 5 фотографии. До 15-ти юни ще се приемат снимки за участие в конкурса, а до 25-ти юни ще продължи гласуването във фейсбук-страницата на община Чепеларе.

За победителите е определен награден фонд. Фотографът, спечелил първо място, ще получи 150 лева, за второ 100 лева, а класиралият се на трето място 50 лева. Подробности за условията на конкурса са публикувани на интернет-страницата на община Чепеларе.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!