Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заподозреният за убийството в Стара Загора е задържан в кърджалийското село Черноочене

Мъжът, който уби тъщата си и рани тежко съпругата е арестуван снощи, няколко часа след подаден сигнал на спешния телефон 112

Снимка: БГНЕС

Мъжът, който уби тъщата си и рани тежко съпругата си в Стара Загора, е заловен снощи в кърджалийското село Черноочене. 46-годишният мъж е задържан няколко часа след подаден сигнал на спешния телефон 112. 

След подадената първоначалната информация, че мъж с порезни рани в корема е потърсил медицинска помощ в село Пчеларово, автопатрул незабавно е обходил района. Към 19.30 часа вчера в полицията в Кърджали е получено сведение, че мъжът е обявен за общодържавно издирване за извършено тежко престъпление в Стара Загора. Имало е вероятност той да се укрива на територията на област Кърджали.

Веднага е създадена група от криминалисти за установяване на издирвания. Извършени са проверки на десетки места и към 22.00 часа мъжът е установен в село Черноочене, което е на около четири километра от Пчеларово - мястото, където по-рано той е потърсил лекарска помощ. 

Заподозреният е задържан и транспортиран в болницата в Кърджали. Там е претърпял медицинска интервенция и е оставен за лечение под полицейска охрана. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!