Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без ток на 5 ноември

Разград
От 08:00 до 09:00 и от 16:00 до 16:30 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на град Завет и селата Прелез, Веселец, Савин, Севар и Сушево.

Разград
За времето от 08:30  до 16:30 часа, поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград - ТП "Отпадъци"; "ДСО", "Порцелан", "Книгоразпространение", Гаражи на ДТ "А. Страшимиров"; ул. "Червен", ул. "Дряново" и ул. "Каварна".

Русе
От 09:00 до 16:00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Ряхово. Изключвания ще има само за отделни клиенти с продължителност около 3 часа .

Русе
За времето от 09:00 до 16:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: град Сливо поле. Изключвания ще има само за отдели клиенти с продължителност около 3 часа по улиците захранвани от ТП 2 и ТП "Училище": „Никола Обретенов“, „Йордан Лютибродски“, „Добри Чинтулов“, „България“, „Орфей“, „П.Волов“, „Родопи“, „Витоша“, „Търговски Център“, „Цар И. Шишман“, „Детелина“, „В. Левски“, „Стойко Маринов“, „Рила“, „П. Р. Славейков“, „Тимок“,„Бузлуджа“,„Преслва“,„Околчица“,„Тимок“,„Воден“,„Марица“,„Демокрация“.

Русе
За периода от 08:30 до 16:30 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на село Николово - улиците "Батак", "Оборище" и "Генерал Столетов". За същия период ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Николово: ТП 10 и улиците: "Мусала", "Рила", "Христо Ботев".

Русе
От 08:30 до 09:00 часа  са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Широково, Острица,  Каран Върбовка и Кацелово.

Русе
За времето от 08:00  до 16:00 часа ток няма да има в района на село Полско Косово: ул. "Васил Коларов".

Шумен
От 08:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Средковец – по улиците "Победа", "Мир", "Дружба", "Васил Левски",  "Камчия" и  "Хан Омуртаг".

Шумен
От 09:00 до 15:00 часа ток няма да има в кв. Дивдядово –по  улиците "Тодор Минев", "Карл Маркс" от № 9 до № 17, както и по улиците "Петко  и Петков" от № 1 до № 9 и улица "Сергей Румянцев" от № 1 до № 7.

Шумен
От 09:00 до 16:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на шуменския кв. Тракия по улиците "Гоце Делчев" № 9, № 11 и № 18, ул. "Странджа" № 7, бул. "Симеон Велики" № 21 и № 23. Временни смущения са възможни в районите на шуменския кв. Тракия – по улиците "Гео Милев",  "Сакар" от № 1 до № 15, "Родопи" № 2, № 4, 4а, № 5 и № 7 и "Странджа" № 1, № 3 и № 5.

Силистра
Няма планирани прекъсвания за тази област

Търговище
Няма планирани прекъсвания за тази област


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Безплатни прегледи за хепатит

Кампания за безплатни изследвания за хепатит В и С организира Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград. Инициативата е по повод Световния ден за борба с хепатита. Прегледите ще се извършват всеки делничен ден от 29 юли до 2 август в сградата на инспекцията, съобщават от институцията.  На място ще бъдат предоставени и информационни материали..

публикувано на 27.07.24 в 16:50

Само един кандидат за директор на МБАЛ Шумен

Д-р Димитър Костов е единственият кандидат за директор на многопрофилната болница за активно лечение в Шумен. Само по един кандидат има за позиция в Борда на директорите на лечебното заведение. Това става ясно след резултатите от първи етап на конкурса, публикувани на сайта на Министерството на здравеопазването.  Кандидатът за независим член е..

публикувано на 27.07.24 в 14:00

Община Върбица поиска отново отделяне от ВиК Асоциацията

Отделяне от ВиК Асоциацията и от ВиК Шумен поискаха отново от община Върбица и заявиха готовност да създадат общинско водоснабдително дружество. Това съобщават от пресцентъра на общината. Искането идва след поредния етап от преговорите с Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проекта промени в Закона за ВиК.  Аргументите..

публикувано на 27.07.24 в 12:40

Остава затруднено движението по пътя Шумен - Радко Димитриево

Все още е затруднено е движението по пътя Шумен - с. Радко Димитриево, предаде репортер на Радио Шумен.Н а разклона за село Дибич се извършва ремонт на пътя. Движението се регулира и е еднопосочно. Налага се изчакване от всяка страна. 

публикувано на 27.07.24 в 12:24

Турнир по риболов на язовир Кюлевча

Спортен турнир по риболов направи Организацията на глухите в Шумен. В него се включиха 24 участници от Шумен, Бургас, Добрич, Стара Загора и Горна Оряховица. Уменията си по риболов участниците мериха на язовир Кюлевча. Надпреварата е организирана с подкрепата на община Шумен и „Алкомет“. 

публикувано на 27.07.24 в 11:28

Фестивал на българската кухня

Фестивал на българската кухня организират за първи път днес / 27.07/ в село Каспичан от Народното читалище „Хр.Ботев 1896“ в селото. Фестивалът е с конкурсен характер, без възрастови ограничения . Участниците ще представят по две характерни за техния регион гозби, а акцент в програмата е приготвянето на част от ястията на живо.  На заявилите да..

публикувано на 27.07.24 в 09:44

Ремонтират спортни площадки

С близо 360 000 лева, отпуснати от държавата, ще бъдат ремонтирани спортни площадки в Община Ветово. Това стана ясно от проведената среща между кмета на Мехмед Мехмед и областния управител на област Русе Драгомир Драганов.  Отново с държавни пари в размер на 360 000 лева се реконструира напълно спортната площадка в Сеново. Община Ветово пък е..

публикувано на 27.07.24 в 09:29