Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Автомобил в пламъци

Снимка: архив

Лек автомобил изгоря като факла вчера по обед във Върбак, съобщава шуменската полиция.

В 12:16 часа е приет сигналът за пожар. Към мястото на произшествието е насочен екип на шуменската пожарна. На място огнеборците установили силно развит пожар в лек автомобил "Форд Ескорт“ с шуменска регистрация. Пламъците тръгнали по време на движение от двигателния отсек. Вероятна причина е късо съединение.

Пожарът е ликвидиран с 2 тона вода, автомобилът е унищожен.


По публикацията работи: Велмира Стефанова
ВИЖТЕ ОЩЕ
КОЦ - Шумен

Отлична оценка за КОЦ-Шумен

Акредитационна оценка Отличен получи за следващите пет години Комплексният онкологичен център в Шумен. Тя позволява на почти всички отделения в лечебното заведение да бъдат база за специализация. Досега кадри можеха да обучават само Клиниката по лъчелечение и отделение „Медицинска онкология“. База за специализация няма да бъде само..

публикувано на 27.03.23 в 16:05

Асфалтът за 20 милиона - до дни

Асфалтирането на улици в Шумен с 20-милионния кредит ще започне до дни, каза кметът Любомир Христов след приемния ден, който се провежда в края на всеки месец. Фирмата изпълнител ще работи на 2-3 обекта едновременно. Няма да има съкращаване на улиците, които бяха одобрени от специална комисия от общински съветници и администрацията...

публикувано на 27.03.23 в 15:49

Нова апаратура в КОЦ - Шумен

Водосвет на новия трети линеен ускорител в Комплексния онкологичен център в Шумен направи днес отец Димитър. Апаратурата е от най-нов клас, с нея ставаме най-модерния център за лъчелечение в цялата страна, каза началникът на Клиниката по лъчетерапия доц. д-р Румен Габровски. Той допълни, че при закупуването и доставката на техниката са договорени..

публикувано на 27.03.23 в 13:15

Мис България чете "Албена"

Красотата е в основата на усещането за пълноценно и смислено битие. Около тази теза се обединиха представителите на хуманитарната общност в шуменското Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в днешния ден на европейските автори. С дискусия за хармонията между човека и света, провокирана от Йовковия разказ „Албена“, учениците поставиха начало на..

публикувано на 27.03.23 в 12:21

С еднорог на бал

Пони се появи днес в двора на СУ „Панайот Волов“ в Шумен. Кончето е участник в поредната нестандартна покана за абитуриентски бал. Дванадесетокласници помолиха класната си Божана Николова да отпразнуват заедно завършването им. Изненадали я с присъствието на понито, защото тя много харесвала еднорози. Подготовката започнала преди няколко месеца с..

публикувано на 27.03.23 в 11:45

Четирима пияни зад волана

Четирима пияни водачи са били засечени през почивните дни, единият от тях шофирал без книжка и след употреба на амфетамин, съобщават от шуменската полиция. Пет минути след полунощ на 26 март за проверка на ул. “Илия Вълчев - Талимата“ в Нови пазар бил спрян водач на лек автомобил "Рено Клио“. Зад волана бил 22-годишен мъж от Нови пазар. Не..

публикувано на 27.03.23 в 11:00

Мис България ще чете в Хуманитарната

Мис Планет 2022 и Мис България 2021 Сара Младенова ще прочете разказа „Албена“ от Йордан Йовков. Проявата е част от инициативата Ден на европейските автори, която ще се проведе от 10.00 часа в СУ „Йоан Екзарх Български“. Това съобщиха от Хуманитарната гимназия в Шумен. Училището ще се включи в общоевропейската инициатива с мисията да обедини..

публикувано на 27.03.23 в 08:48