Щура събота

Some Details

Колорити, шампиони и суинги в "Щура събота"

Кой и от къде е мъжът на снимката с прозвище Николай Мустака? Колко време го отглежда, как помага в работата му и защо дойдоха куп телевизии да го снимат? Това ще научите в "Щура събота". И още: Звезди на рока и суинга се събират в Русе за уникално по рода..

публикувано на 17.11.17 в 16:06

Днес поздравяваме мъже с мустаци!

«Мъжът не отглежда мустак, мустакът отглежда мъж» - отговаряме на въпроса защо инициативата Мовемвър отправя призив мъжете да си пускат мустак. Ще ви припомним известни български мъже с емблематични мустаци, а ако вие познавате мъж с трактивен мустак -..

публикувано на 04.11.17 в 14:46

Звезди и таланти

Етиен Леви в "Щура събота" на Радио Шумен като председател на журито в Националния конкурс "Съзвездие" 2017 в Шумен. Какво трябва да знаете ако преследвате музикална кариера и за завръщането на група "Трик". Човекът без цедка на устата -бард, бизнесмен,..

публикувано на 28.10.17 в 15:16

"Щура събота" на Петковден

В „Щура събота” ще ви срещнем с именника Петко Павлов – инженерът с хиляди стихове и лечебни рецепти. Ще разберем и за един прецедент в спортната история - организират в Русенски Лом ултра маратон под наслов „Където историята среща природата”. Ще..

публикувано на 14.10.17 в 12:50

Последни септемврийски щуротии

Ако домашните ти любимци се казват Ози Озбър и Ринго Стар, роден си на пъпа на София, а живееш в село с 3-ма жители, то със сигурност ти си идеалният гост в "Щура събота". С Ицо Пърпъла ще ви срещнем в последното издание за този месец и не само. Подбрахме..

публикувано на 29.09.17 в 15:26

Щури срещи и спорт в "Щура събота" на 26 август

Как се ловят огромни змии, какво е манга култура и има ли тя почва у нас? Това са само част от темите, които ви предлагаме   в „Щура събота” на 26 август. И понеже отбелязваме  Световния ден на кучето, ще ви срещнем с една дама, която ежедневно се..

публикувано на 25.08.17 в 17:09

В "Щура събота" - за границите на човешките възможности

Карате Киокушин, „Велоносен поход“, туризъм и въздушни спортове. Общото между всички тях е днешното издание на предаването „Щура събота“, в което ще ви предложим още много любопитни теми. Розалина Райчева и Ирина Маринова ви канят да останете на..

публикувано на 19.08.17 в 13:17

Щуро, по-щуро, най-щуро - Щура събота

Ако държите да чуете Миро от варненската дет-траш банда „Ил Пасаро“ и да разберете почитател на коя БГ звезда е Ромарио Мильов от Шумен, слушайте програмата на Радио Шумен между 15 и 18 часа. Две мащабни спортни събития следим днес: Европейския оф-роуд..

публикувано на 22.07.17 в 14:45

"Щура събота" на 17 юни

Рок фестивал, австралийска аборигенска музика и бъдещето на младите спортни надежди. Това са само част от темите, които ви предлагаме в днешното издание на предаването „Щура събота”. Какво още – ще разберете ако останете с нас в следобеда на 17..

публикувано на 17.06.17 в 13:19

Спорт и забава

В днешното издание на Щура събота ще се пренесем в първата ни столица Плиска,където започна фестивала  "Дни на предците",ще ви срещнем с европейския шампион по вдигане на тежести Ивайло Филев,със старши треньора на Дунав-Русе В.Великов,със стюард на самолет..

публикувано на 02.06.17 в 15:55