Свалиха билбордовете с хомосексуалисти в Бургас

Билбордовете с хомосексуални двойки,които предизвикаха възмущението на граждани на Бургас, са премахнати, каза за БНР Бургас Иван Агафонов , управител на фирмата, чиято собственост са рекламните пана.Причината е негативната обществена реакция...

публикувано на 13.12.18 в 18:16

Авиомузеят в Бургас ще открие свой членски клуб през 2019 г.

Авиомузей Бургас ще открие ученически членски клуб в началото на 2019-та година, съобщиха от Община Бургас. Дейността на авиоклуба ще продължи през цялата учебна година, като веднъж месечно ученици от различни бургаски учебни заведения ще бъдат гости..

публикувано на 13.12.18 в 17:52

Антологията „Те са тук“ беше представена в Бургас

Антология на починалите бургаски поети беше представена в Бургас. Тя включва 47 имена, като се започне от Дядо Благо и Вен Тин, премине се през Паулина Станчева и Христо Фотев, за да се завърши с Николай Искъров и Петя Дубарова. Антологията..

публикувано на 13.12.18 в 17:23

Бургаски полицай ръководи крайморската секция на международна асоциация

С единодушие бургаските членове на Международната полицейска асоциация /МПА/ преизбраха за председател на управителния съвет на крайморската секция служителя при ОДМВР Бургас - Павлин Ковачев. Кандидатурата му бе издигната на база богатия опит..

публикувано на 13.12.18 в 16:40

Благотворителен коледен базар за фондация "Деца на българската армия"

Благотворителен коледен базар за набиране на средства за фондация "Деца на българската армия" ще се проведе на 14 декември в сградата на Военен Клуб -Бургас. Базарът се организира от флотилия бойни и спомагателни кораби - ВМС, съвместно с военните..

публикувано на 13.12.18 в 15:45

Бургазлии сигнализират за гей - билбордове

Няколко сигнала са получени в Община Бургас относно билбордове с хомосексуално съдържание. Те са пет на брой, частна собственост и от администрацията нямат отношение, предали са ги към фирмата, която ги стопанисва. Тя е софийска, а инициативата е на..

публикувано на 13.12.18 в 15:43
Снимката е илюстративна.

3 % се очаква да бъде инфлацията през 2019 г.

Около 3 % се очаква да бъде инфлацията догодина. Това обясни Димитър Бранков, заместник-председател на Българската стопанска камара. Той допълни, че и сега се отчита повишаване на цените на някои стоки и услуги спрямо предходната година...

публикувано на 13.12.18 в 15:36

"Булевард Демокрация" - на 13 декември

Ех… навремето какви билбордове имаше. Едни пушещи мъже, които яздеха коне и пушеха цигари. И пак пушеха… След време забраниха явната реклама на папиросите и започна скритата. В някой клип се прокрадне някоя пушеща знойна и, обикновено, силиконова..

публикувано на 13.12.18 в 15:16

Предприеха мерки срещу вандализма върху коледната украса в Сливен

След поредицата от вандалски прояви върху коледната украса на Сливен, Общината вече е предприела мерки. Тази година празничната декорация струва близо 160 хиляди лева. Последните счупени украси са пред сградата на общината.  Кметът на Сливен Стефан..

публикувано на 13.12.18 в 15:12

Център „Алеф” поставя началото на музейна сбирка за историята на еврейската общност

Да бъде своеобразен пазител на паметта е една от каузите на Център за еврейско-българско сътрудничество „Алеф” в Бургас. След като създаде документалния филм за бургаските евреи „Да помним”, сдружението се насочи към идеята да създаде..

публикувано на 13.12.18 в 14:59