Историята на сливенските адвокати влезе в книга

Книгата „Страници от сливенската адвокатура“ бе представена снощи в зала „Сливен“ пред местната адвокатска колегия и гости от страната. Тя проследява 96-годишния път на сливенската адвокатска колегия от създаването ѝ до днес, приносът на..

публикувано на 16.06.18 в 11:20

Ангелкова: Чакаме туристи от САЩ

Продължава ръстът на туристи от Германия по Черноморието, каза по време на откриването на летния сезон в „Слънчев бряг“ министърът на туризма Николина Ангелкова. Заедно с изминалите няколко години, се очаква тази той да достигне 50%. Увеличение..

публикувано на 16.06.18 в 10:54

Хоро ще се вие край поморийския бряг

За девета поредна година днес и утре в Поморие ще се проведе Фестивалът на клубовете за народни танци „Хоро край поморийския бряг“. Той събира стотици ценители на българския фолклор, специален участник във форума е Ансамбълът за..

публикувано на 16.06.18 в 10:29

Сърфисти почистват плажа в Приморско

Сърфисти почистват плажа в Приморско по повод днешния Международен ден на сърфинга. Екоинициативата ще продължи и утре. Двудневна програма с водни спортове ще забавлява ентусиастите, присъединили се към акцията на WIND2WIN Challenge,..

публикувано на 16.06.18 в 10:21
Николай Нанков

Нанков: Дискотеките на Какао бийч са законни

Има констатирани нарушения по трите плажа в Слънчев бряг, свързани с изграждането на незаконни обекти. Това е показала проверка на регионалното министерство, след сигнал на вицепремиера Симеонов. Това каза в Поморие ресорният министър Николай..

публикувано на 16.06.18 в 10:05

Бойко Борисов откри ремонтирания път Поморие - Ахелой

Ремонтираният път между Поморие и Ахелой бе отворен днес.На церемонията присъстваха премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Николай Нанков. 45 млн. лева са дадени от държавния бюджет за участъка и обхода на Ахелой.Той се очаква да бъде изцяло..

публикувано на 15.06.18 в 22:01

Откриха обновените сгради на полицията и пожарната в Поморие

Премиерът Бойко Борисов, главен комисар Николай Николов - директор на ГД " Пожарна безопасност и защита на населението",  заедно със старши комисар Калоян Калоянов от ОД на МВР, посетиха реновираните сгради на районното управление и Районна служба..

обновено на 15.06.18 в 18:40

Представители на община Тунджа с призови награди от „Славееви нощи“

При изключително оспорваната надпревара, в която взеха участие над 3 000 самодейци, традиционно, колективите от община „Тунджа” се завърнаха със заслужени награди в различните категории. Първо място в конкурса „Танцови състави”, във възрастова група..

публикувано на 15.06.18 в 16:40

Участници в детски радиоконкурс с безплатна разходка с влак

За дванадесета поредна година „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване на децата, които ще участват в организирания от Българското национално радио XXXV Национален радиоконкурс за детско литературно творчество „Искри 2018”. Конкурсът..

публикувано на 15.06.18 в 15:44

Турция отново иска да съди български граничари

Призовки за показания по случая за застрелян турски бракониер получиха бившите гранични полицаи Михаил Цонков, Николай Петков, Живко Петков и Николай Костов. Наказателното производството от българска страна е прекратено, но от турска продължава...

публикувано на 15.06.18 в 14:54