Разказвачи на приказки и франкофони очаквайте в неделя

Разказвачи на приказки и франкофони ще бъдат гостите на предаването „Гларуси и шамандури“ в неделя, 20-ти март.

Радостина Георгиева , директор на Гимназия за романски езици "Георги Стойков Раковски" и нейни възпитаници ще гостуват от десет часа.
След  единайсет, в студиото на радио Бургас ще бъде актьорът, поетът и разказвачът на приказки Пейо Пантелеев.


ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Живея в град невероятен“на 14-ти август очаквайте:

Лекият бриз и соленият полъх разказват морските си истории през август. Лятото е достигнало онзи момент от апогея си, в който уханието на плажно масло се смесва аромата от диня, докато мидените черупки подрънкват от вятъра…Поетично започваме вторник, за да анонсираме и предстоящите празници на изпятата поезия, които традиционно превземат летните..

публикувано на 14.08.18 в 09:49

В „Живея в град невероятен“на 13-ти август очаквайте:

Алек Попов писал „Сестри Палавееви по пътя към новия свят“ в Бургас. Това издаде самият автор при представянето на новия му роман в морския град, в рамките на инициативата „С книга на плажа“.Интервю с популярния български писател ще ви представим днес. Ще ви разкажем и за една нова форма на изкуство, която се наложи паралелно с издаването..

публикувано на 13.08.18 в 09:55

Очаквайте в "Акценти" на 13 август!

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! Понеделникът е тук – слънчев, летен и забързан. Не му се сърдете, че заменя обичания уикенд. Времето лети и пак е време за нова седмица, започва я 13 август. Всичко ,което ни прави щастливи е простичко, като чаша ароматно кафе в приятната сутрин. Добавете му малко канела и шоколадова бисквита и ще видите, че денят ви..

публикувано на 13.08.18 в 06:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12-ТИ АВГУСТ:

Август е и всички пътища водят към плажа….През следващите два часа обаче не ви трябват   чадър и слънчеви очила, а само няколко бучки лед в питието и честотите на БНР Бургас. Започва времето за уикенд релакс, с любопитен привкус и дъх на море – „Ева в неделя“! И…Ева влиза в ролята на Ева! Срещаме се с младата и талантлива Ева Пармакова,..

публикувано на 12.08.18 в 12:06

"На море с БНР Бургас" беше в Обзор

Здравейте от слънчев Обзор! Тук плажовете са златисти, морската вода кристална, а бризът са го пуснали на промоция! На 10 август бе големият финал - последната спирка от лятното турне „На море с БНР Бургас“ . Нашето открито студио бе в една от беседките до амфитеатъра, точно между парка и морето. В двучасовото предаване разбрахме, че местните..

публикувано на 10.08.18 в 15:00

Очаквайте в "Акценти" на 9 август!

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! Свежа, морска, лятна сутрин ви очаква днес! Започна с червен изгрев и обещава много слънце, високи температури и малко дъжд за прохлада на места в следобедните часове! Ще и добавим ароматно кафе и приятна компания в следващите два часа. Ето и акцентите в сутрешната ни програма на 9 август: -   В..

публикувано на 09.08.18 в 06:57

„На море с БНР Бургас“ днес е в Поморие

На 20 километра от Бургас продължава лятната ни кампания от един от най–древните градове, построени някога по днешните българските земи. Със сигурност и хората от древността са се възползвали от хубавите плажове тук. Сега обаче те са още по –облагородени и атрактивни за всички, които решат да събират тен, да се забавляват и изобщо да си..

публикувано на 08.08.18 в 15:10