Алексис Ципрас: Македонска нация никога не е имало

публикувано на 20.01.18 в 17:44

Македонска нация никога не е имало - това заявява гръцкият премиер Алексис Ципрас в интервю за вестник "Етнос", което се очаква да бъде публикувано утре. Думите му предават всички македонски медии, като се позовават на информация на гръцкия новинарски портал "Нюз 24/7". В интервюто Ципрас..

Александър Вучич: Сърбия иска мир и ще го пази

публикувано на 20.01.18 в 17:35

Чeтири дни след убийството в Косовска Митровица на опозиционния политик Оливер Иванович президентът на Сърбия Александър Вучич отиде днес на..

Ердоган обяви, че операцията в Африн на практика е започнала

обновено на 20.01.18 в 15:05

Сухопътната операция на Турция в района на Африн на практика вече е започнала, обяви президентът Ердоган. Турският държавен глава заяви, че..

За първи път България е партньорска страна на световното изложение "Зелена седмица” в Берлин

публикувано на 20.01.18 в 12:26

За първи път в историята на световното изложение "Зелена седмица” в Берлин България е партньорска страна. Страната ни традиционно участва в това най-голямо изложение в света в областта на храните и земеделието, където освен тесните специалисти участват и политици, защото по време на..

Финансовите перспективи пред Западните Балкани, разгледани на престижният форум Euromoney

публикувано на 20.01.18 в 11:03

Европейската перспектива за страните от Западните Балкани минава и през редица икономически реформи и стабилизиране на финансовата система...

Високите разходи за живот в Швейцария ще станат тема за национален референдум

публикувано на 20.01.18 в 10:55

В Швейцария ще се проведе референдум за високите разходи за живот в страната. Активисти, настояващи за ефективни мерки за намаляване на цените на..