Франческо Фариоли

Италианец без трофеи е новият треньор на Аякс

Италианецът Франческо Фариоли е новият старши треньор на Аякс, съобщи грандът на нидерландския футбол. 35-годишният Фариоли подписа договор за три сезона, който ще влезе в сила от следващия месец. Италианецът заменя временния наставник Джон..

публикувано на 24.05.24 в 10:40
Чехия и Канада са полуфиналисти на световното по хокей на лед

Чехия и Канада са полуфиналисти на световното по хокей на лед

Домакинът Чехия и защитаващият титлата си тим на Канада се класираха за полуфиналите на световното първенство по хокей на лед за мъже, което се провежда в Прага и Острава. Чехите стигнаха до финалната четворка след победа с 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)..

публикувано на 24.05.24 в 10:34
Едмънтън Ойлърс победи с 3:2 Далас Старс

Едмънтън поведе на Далас в Западната конференция на НХЛ

Първи мач от финалната серия в Западната конференция на Националната хокейна лига на САЩ и Канада: Далас - Едмънтън - 2:3 след две продължения * Едмънтън води с 1:0 победи в серията. Играе се до четири успеха от седем мача. С гол на Конър..

публикувано на 24.05.24 в 09:36
Фиорентина победи с 3:2 Каляри

Късни голове донесоха победата на Фиорентина над Каляри

Отборът на Фиорентина победи с 3:2 Каляри в изтеглен мач от последния 38-ми кръг на италианския футболен шампионат. "Виолетовите" стигнаха до успеха с гол от дузпа на Артур Мело в 13-ата минута на добавеното време, което трябваше да бъде само..

публикувано на 24.05.24 в 09:28

ММС започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор

Министерството на младежта и спорта счита за недопустимо, че не беше уведомено от ръководството на Българския спортен тотализатор за проблема с Централната компютърна система, който продължава вече трети ден. След сигнал от граждани ММС изпрати запитване..

публикувано на 24.05.24 в 08:53
Фортуна (Дюселдорф) победи с 3:0 като гост Бохум

Фортуна (Дюселдорф) е пред завръщане в Бундеслигата

Отборът на Фортуна (Дюселдорф) е на крачка от завръщане в Бундеслигата на Германия, след като победи с 3:0 като гост Бохум в плейофа за влизане/оставане в елита на германския футбол. Тимът на Фортуна, който през този сезон завърши на трета..

публикувано на 24.05.24 в 08:43
Джейлън Браун

Бостън взе сериозна преднина срещу Индиана в НБА

Втори мач от финалната серия в Източната конференция на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА): Бостън - Индиана - 126:110 * Бостън води с 2:0 победи в серията. Играе се до четири успеха от седем мача. Крилото Джейлън..

публикувано на 24.05.24 в 08:39
Илиан Илиев

Илиан Илиев: Това второ място е исторически успех за нашия отбор

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не спести комплиментите за футболистите си след победата с 1:0 над ЦСКА София като гост. Успехът гарантира на "моряците" второто място в класирането и им дава право на участие в европейските клубни турнири..

публикувано на 24.05.24 в 06:24
Стамен Белчев

Стамен Белчев: Червеният картон ни лиши от трите точки

Старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев заяви, че червеният картон на вратаря Густаво Бусато е лишил тима от възможността да вземе трите точки при домакинството си на Черно море. "Армейците" загубиха с 0:1, след като в началото на второто..

публикувано на 24.05.24 в 06:21
Дара Малинова (вляво) и Магдалена Вълкова

Два медала за българки на европейското по художествена гимнастика

Два медала и две четвърти места за България спечелиха Дара Малинова и Магдалена Вълкова при девойките на шампионата на Европа по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Двете се наредиха четвърти в отборната надпревара, оставайки..

публикувано на 24.05.24 в 06:17