Срещата между представители на БНР и „НУРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕАД бе проведена в Комисията за регулиране на съобщенията.

БНР и НУРТС обсъдиха вариантите за подобряване на комуникацията помежду си

В Комисията за регулиране на съобщенията беше проведена експертна среща с представители на Българското национално радио (БНР) и „НУРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕАД за обсъждане на технически въпроси във връзка със задълженията за непрекъснатост на излъчванията от..

публикувано на 11.10.19 в 14:34
Срещата за подписването на споразумението ще е в сградата на БНР на бул. „Драган Цанков“ 4 в София.

БНР кани на 24 септември участниците в местните избори за подписване на споразумение

На основание чл. 189, ал. 4 от Изборния кодекс генералният директор на БНР кани упълномощени представители на партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирали кандидати за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври..

публикувано на 20.09.19 в 17:47

Проектът за бюджет на БНР за 2020 г. предвижда вдигане на заплатите в медията с 25%

​На последното си заседание, в края на миналата седмица, Управителният съвет на Българското национално радио (БНР) прие проекта за бюджет на медията за следващата година и Бюджетната прогноза за 2020-2022 година. За разлика от планирането в..

публикувано на 16.09.19 в 12:10

Позиция на ръководството на Българското национално радио

Поради силния обществен отзвук Управителният съвет (УС) на Българското национално радио (БНР) покани и изслуша и.д. директора на програма „Хоризонт“ Николай Кръстев във връзка със създалата се ситуация около журналиста Силвия Великова. УС..

публикувано на 13.09.19 в 10:45

Профилактика на предавателите на програма "Хоризонт" на 13 септември

Поради предварително планирана техническа профилактика, предавателите на програма "Хоризонт" на Българското национално радио спират излъчване на 13 септември 2019 година, петък, в часовата зона между 06:00 и 11:00 часа.

публикувано на 12.09.19 в 21:16

Промени в ръководството на програма „Хоризонт“

Управителният съвет на Българското национално радио (БНР) взе решение да прекрати трудовото правоотношение с директора на програма „Хоризонт“- Ивайло Савов, поради придобиване на право на пенсия. Ръководството на БНР изказва благодарност на г-н..

публикувано на 12.09.19 в 13:15

"Сцена на кръстопът" и в Културния център на Радио Пловдив

Книгата „Театрална география, история, личности” на Стефан Янков ще бъде представена в Първо студио на Радио Пловдив на 12 септември от 17.30 часа. Премиерата е в рамките на съпътстващата програма на Международния театрален фестивал "Сцена на кръстопът"...

публикувано на 28.08.19 в 12:38
Светослав Костов

Генералният директор на БНР публикува своя Договор за управление

С оглед продължаване на добрите практики, позволяващи по-голяма прозрачност във всички аспекти от дейността на БНР, генералният директор на БНР публикува своя Договор за управление  .

публикувано на 20.08.19 в 17:25
Галя Тренчева, Димитър Димитров, Мария Маркова, Светослав Костов, Стефан Ташев (от ляво надясно)

СЕМ утвърди новия Управителен съвет на БНР

Съветът за електронни медии утвърди новия Управителен съвет на Българското национално радио, предложен от генералния директор Светослав Костов. Членовете на УС на БНР са юристите Галя Тренчева и Димитър Димитров и журналистите Мария Маркова и Стефан..

публикувано на 26.07.19 в 14:52
Анатоли Великов

Анатоли Великов е новият икономически директор на БНР

Анатоли Великов е новият икономически директор на Българското национално радио. Юрист с магистратури по „Публична администрация“ и „Финасов контрол“, Великов е експерт с дългогодишен опит на високи нива по управление на бюджетни средства и спазване..

публикувано на 19.07.19 в 13:41