Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Автогара "Юг" удължава работното си време

Автогара "Юг" в Бургас удължава работното си време от 04.45 часа до 01.45 часа.Това се налага, заради нов курс на една от фирмите, опериращи на територията на автогарата с час на потегляне 01:30. Промяната е свързана с желанието на ръководството на компанията да осигурява удобство и повече възможности за транспортни връзки от Автогара "Юг



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Храм „Св. Николай Чудотворец“ в Ямбол ще бъде затворен до 22 декември

Ямболският църковен храм "Св. Николай Чудотворец" ще бъде затворен до 22 декември, съобщиха от архиерейското наместничество.  Ще бъде извършен частичен  ремонт,  който ще приключи до коледните празници. В най- голямата църква в Ямбол ще се извърши  освежаване на подовата настилка, архиерейският наместник архимандрит Димитрий. "Ще циклим..

публикувано на 15.12.22 в 07:17

Димитър Николов: Нека помним примера на героите и да пребъде свободна и независима България!

По повод Деня на Независимостта на България, кметът Димитър Николов отправи празничен поздрав към бургазлии: "Уважаеми съграждани, Днес отбелязваме една от най-светлите дати в най-новата българска история. На този ден през 1908 година страната ни обявява своята независимост от Османската империя. Това е дело, доведено от нашите предшественици до..

публикувано на 22.09.21 в 11:18

В Поморие спират в 8:00 часа водата в петък

На 10.09.2021г. /петък/ ще бъде спряно водоподаването в 8:00 часа в Поморие. Причината е авария на довеждащ водопровод, като се очаква да се възстанови подаването на вода до 18:00 часа. Това съобщават от водоснабдителното дружество.

публикувано на 09.09.21 в 22:22

9-годишната Кристин от Бургас мечтае да проходи

Кристин е на 9 години, ученичка е в ОУ „Любен Каравелов” и има куп мечти, точно като нейните връстници. Най-голямата ѝ мечта  е да проходи и да се включва в игрите на своите приятели. Момиченцето страда от детска церебрална парализа, а след пандемията здравословното ѝ състояние се влошава рязко . Майка ѝ Лазарина Бончева отправя апел към всеки, който..

обновено на 07.09.21 в 14:59

Работна среща при президента за ковид пандемията

Президентът Румен Радев свиква работна среща, на която ще бъдат обсъдени развитието на пандемията от коронавирус у нас и готовността на здравната ни система да реагира при нова вълна на Covid-19. На „Дондуков“ 2 ще бъдат дискутирани и необходимите социално-икономически мерки, за да се намалят негативните последици при евентуално разрастване на..

публикувано на 06.08.21 в 09:00

Санкционират община Царево за незаконен канализационен колектор в Синеморец

Регионалната дирекция за национален строителен контрол в Бургас ще наложи финансова санкция на община Царево за незаконен строеж на канализационен колектор в курортното селище Синеморец. Проверката е извършена след сигнал и снимки в социалните мрежи. По информация на дирекцията за строителен контрол нарушението е констатирано още преди 13 години...

публикувано на 06.08.21 в 08:14

Преображение Господне е днес

Православната църква отбелязва днешния празник Преображение Господне. Установен е в първите векове на християнството и напомня едно от най-важните евангелски събития – явяването на Христос в небесна слава пред трима от учениците му. На днешния ден вярващите се причестяват след петдневен пост, като в чест на празника се позволява риба...

публикувано на 06.08.21 в 07:32