Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булевард Демокрация на 16-ти януари

Акцентите, които ще ви представим от 15 до 18 часа на 16 -ти януари :

Грипът бавно превзема нови области в страната, какви са начините да се справим с вируса и как да подсилим имунната си система, след 15 часа мнения на специалисти.

Между 16 и 17 часа:

Новите бойни самолети и днес бяха на прицел в дебатите на народните представители, обобщение на  политическите позиции и какво предстои, очаквайте в  коментара на Александър Инджов.

В "Булевард Демокрация" очаквайте още доза спорт, интересни  коментари от социалните мрежи, най-важното от културния  живот и актуална трафик информация. 

Тема от Сливен- бившата белодробна болница от години тъне в разруха, сградата е опасна, как проблемът може да бъде решен? .Репортаж на кореспондента ни Стоян Радев след 17 часа .Тогава ще чуем и образователния министър Красимир Вълчев с последните новини около въвеждането на едносменен режим на обучение в училищата.В края на предаването - кои бяха най-важните събития през годините ,случили се на 16 януари, събрани в рубриката ни "Новини в минало време".

Телефонът за връзка с нас е 82 59 95, с код 056, може да ни пишете и на нашата Фейсбук страница. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард "Демокрация" на 18-ти юли

Започваме политически след като стана ясно, че ПП-ДБ са готови да върнат втория мандат. Според бургаския депутат от "Да, България" Димитър Найденов вървим към поредните избори. 45 проекта на Община Бургас ще се финансират от Националния план за възстановяване и устойчивост и са на обща стойност около 130 млн. лв. Повече за тях разказваме също в първия..

публикувано на 18.07.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 18 ЮЛИ!

България гори! Продължават големите пожари. Сред най-засегнатите е и   ямболското село Воден, където изгоряха къщи, а хората се евакуираха сами. Гласът им ще чуем след новините в 8. От Созопол снощи вицепрезидентът Илияна Йотова критикува координацията на институциите за справяне с бедствието. Годишнина от атентата на Летище Бургас..

публикувано на 18.07.24 в 07:16

"Булевард Демокрация" на 17 юли

Темите в предаването днес: От партия „Възраждане“ обявиха, че ще подкрепят декларацията с антикорупционни закони и мерки на ПП – ДБ, при условие, че коалицията подкрепи техните предложения за провеждане на референдуми. Според бургаския депутат от „Възраждане“ Борис Аладжов, това е шанс да бъде прекратена политическата криза.Повече в интервюто на Петя..

публикувано на 17.07.24 в 14:35

СУТРЕШНИЯТ БЛОК НА БНР-БУРГАС ОТ 9 ДО 11 Е В СОЗОПОЛ!

Созопол е магия, усещане, аромати и вкусове! На Света Марина градът празнува, а част от празника ще бъде и БНР-Бургас. Духът на курортния град и неговите хора ще усетите в нашето открито студио от площада пред Летния театър от 9 до 11 часа. Ще ви направим съпричастни на всичко най-интересно, с което Созопол отбелязва празника си...

публикувано на 17.07.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 16-ти юли

Политически започваме предаването. Темата е декларацията на ПП-ДБ и искането им за 3 месеца отсрочка, и тогава връчване на мандат, за да се приемат антикорупционни мерки. Според Емил Соколов, който бе и техен кандидат-депутат, предложението изглежда необичайно и избори ще има, но въпроса е кога. Петър Кънев, бургаския депутат от БСП смята, че е нереално..

публикувано на 16.07.24 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 16 ЮЛИ:

Някои мислят, че трябва да трупат вещи и предмети, но забравят, че целта на живота е да се натрупват емоции, усмивки и щастливи мигове. Добро утро във вторник! Поздрави от екипа ни днес – звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа:..

публикувано на 16.07.24 в 06:30
Снимката е илюстративна

"Булевард Демокрация" на 15 юли

Темите в предаването днес: Ръст на падналите от тротинетки и озовали се в болница, лекари призовават за повече внимание, повече от Петя Янакиева. Вандалски прояви в автобуси на "Бургасбус", какви са възможностите за реакция на служителите на фирмата, репортаж на Калина Енчева. Какви туристи посреща в активния сезон община Царево? Бургас отбеляза..

публикувано на 15.07.24 в 14:20