Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17-ТИ МАРТ

Казват, че красотата е в очите на този, който я вижда! А дали вие сте способни да видите вашата? Не забравяйте, че всяка жена е красива, просто някои демонстрират самочувствие, а други – не!

За женската природа и как я виждат мъжките очи ще стане дума днес времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“.  До три следобед ефира на БНР – Бургас  очаквайте:

Срещаме ви с част от претендентките за короната "Мисис Бургас" 2019. Едни изключителни дами, които са не само прекрасни и с щастливи семейства, но и са с отлична професионална реализация.

Модната ни рубрика „Дрескод“, днес е посветена на тенденциите в облеклото за пролетта.

В минутите след 14.00 ч. идва „Време за мъже“. Романтикът Венцислав Роланд - VenZy ни представя своята нова песен. "Момиче за милиони" е песента, в която трябва да се припознае всяко момиче.

Срещаме ви и с автора на уникална снимка от въздуха на бургаските солници, която спечели фотографския оскар.

Горещи клюки и хороскоп очаквайте още в срещата ни днес.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Ден до пладне" на 10 август

Темите в предаването, с които обобщаваме седмицата: Режим на водата е въведен в четири айтоски села. Това са  Карагеоргиево, Тополица, Раклиново и Зетьово. Населените места се захранват от местни водоизточници, които обаче пресъхват. Как се справя най-голямото населено място -Карагеоргиево? Петя Михова разговаря кмета Метин Латифов. От..

публикувано на 10.08.24 в 08:55

"Булевард Демокрация" на 9 август

Темите в предаването днес: Как се почиства Бургас в разгара на сезона, един въпрос, който постави наш слушател преди дни. Днес ще чуем отговора на Общината в лицето на Павлин Михов, директор на дирекция ''Околна среда'', с него разговаря Християна Йорданова. Промени в разписанието на автобусите за Лозово и Долно Езерово заради ремонт на бул. "Одрин" в..

публикувано на 09.08.24 в 14:03

Отвори очи с БНР Бургас на 9 август!

Последният работен ден от седмицата е! Предстои ни уикенд с хубаво време както за плаж, така и за преход, или поне разходка, в планината.  В сутрешното ни предаване до 10 ч днес ще говорим за новата енергийна общност на Бургас, за възможностите за включване в нея и финансовите ползи от това.  Ще се настроим на вълна "почивка" с първия фестивал,..

обновено на 09.08.24 в 06:59

"Булевард Демокрация" на 8 август:

Темите в предаването днес са между огъня и леда: - Зад привидно спокойната обстановка без пожари, крие ли се натоварена работа за огнеборците в област Бургас? Разговаряме този следобед със старши комисар Николай Николаев, директор на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“; - С Мария Чернева ще коментираме филмите,..

публикувано на 08.08.24 в 14:06

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 8 АВГУСТ:

Най-добрият ден е този, в който не очакваш нищо и всичко, което идва, е подарък. Добро утро в четвъртък. Екипът ни днес – звукорежисьор  е Мариян Райнов, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема на деня“ ще говорим за безводие в Айтоско...

публикувано на 08.08.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 7 август

Темите в предаването днес: Летище Бургас посрещна днес своя едномилионен пътник. Това е Пол Камерън, от Лондон. Това е поредното му посещение в България, но за първи път е в Бургас. Повече от Свобода Атанасова. В разгара на сезона питаме -купуват ли бургазлии и туристите царевица и гевреци на плажа? Анкета на Християна Йорданова. Каква е изкупната..

публикувано на 07.08.24 в 14:48

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 7 АВГУСТ:

Понеже не знаеш какво те чака утре, бори се да си щастлив днес. Добро утро! Време за разсънване и ново начало на деня сряда. Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   Внимателно с храните, които се продават по..

публикувано на 07.08.24 в 06:30