Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 8-ми август

Лятото превзе и 8-ми август… И докато хиляди българи лежат по гръцките плажове и се оплакват как едва свързват двата края – добро утро от брега на морето у нас! Слънцето ще напълни плажовете и днес, а сутрешният ефир на БНР – Бургас, цялото ви любопитство. Ето какви са акцентите ни до 10.00:

В темата ни днес – За честите прекъсванията на електричеството и повредените след това домакински уреди, за които сигнализираха жители на бургаския квартал Сарафово.

В минутите за култура ще ви разкажем за музикалното приключение, което предприеха бургаският вокален ансамбъл Фортисимо. Преди дни младите таланти заминаха за Швеция, където ще се явят за втори път на конкурса „Гран при на нациите“.

Ще ви запознаем и с едно интересно събитие, което предстои в експозиционен център Флора - Седмото издание на формата срещи МЕЛБА НА ЖИВО. Там ще бъдат представени модна марка, независимо списание и архитектите на реконструкцията на Магазия 1 в Бургас.

Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 24 ЯНУАРИ!

Жителите на Камено подготвят протест срещу строителството на крематориум край града. Какво се предвижда и защо местните хора са против очаквайте в темата на деня. Началото е след 8 часа. Ще има ли втори етаж на паркинга на улица „Гурко“ проверяваме след 8.30. Предложението е на общински съветници в опит да се реши кризата с паркоместата в..

публикувано на 24.01.20 в 07:07

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 23 - ти януари

Грипът обикаля навън с романтични предложения: - "Виж сега, две седмици в леглото, само ти и аз..." А вие, дано да сте от здравите в това грипно време, защото е време да усмихнем утрото в четвъртък, 23-ти януари! Както се казва всички се усмихваме на един и същи език, а всяка една усмивка ни прави поне с ден по-млади и по-здрави!   А..

публикувано на 23.01.20 в 06:56

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 22 ЯНУАРИ!

Вреди за четвърт милион лева са нанесени на държавния бюджет при санирането на един блок в Бургас. Констатациите са на държавната финансова инспекция, а случаят е препратен до спецпрокуратурата, която трябва да каже дали заместник - кмет на града е извършил престъпление. Казусът е на фокус в темата на деня след 8 часа. Карнобатската болница..

публикувано на 22.01.20 в 07:03

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа:

Английски учени установиха защо бебетата се усмихват, докато спят. Бебетата се усмихват насън, защото знаят, че поне 18 години няма да стават сутрин за работа… Е, все пак не забравяйте, че ходенето на работа е и на пари, така че да скачаме смело в обувките на делника! Добро утро на 21 януари, когато по стар стил българинът отдава почит на..

публикувано на 21.01.20 в 06:51

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 20 ЯНУАРИ!

Кога община Царево ще има Общ устройствен план? Как продължава дългогодишната сага проверяваме в темата на деня след 8 часа. Бургаски деца се наредиха на второ и трето място в национално състезание по четене и създаване на дигитално съдържание. То е инициирано от платформата „Книговище“ и подкрепено от Министерството на образованието...

публикувано на 20.01.20 в 07:09

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Попитайте някого какво е щастие и ще узнаете какво му липсва най – много в живота! Дано в днешната неделя не ви липсва време за почивка, за чаша ароматно кафе в приятна компания и вкусен сладкиш, с който да подсладите деня си. Ние пък ще ви предложим приятна компания, интересни срещи и хубава музика! -   Една от най – обичаните..

публикувано на 19.01.20 в 11:58

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" ОТ 7 ДО 10 Ч:

Добро утро в петък, 17 януари! "Само простите неща не ни разочароват. Когато говорим за щастие, трябва да мислим за тях..." е казал Ерих Мария Ремарк. Е, днес е просто последният делник от тази седмица, усмихнете се! Сипете си чаша кафе, добавете й лъжичка мед за разкош и малко канела за вълшебен вкус, а ние от БНР – Бургас ще ви правим компания...

публикувано на 17.01.20 в 06:48