Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 22 - ри октомври

Добро утро на 22-ри октомври! Ако ви донесе двойно повече работа, няма лошо, би трябвало да ви утеши фактът, че това означава двойно повече пари... Свежо събуждане, започваме вторник с топли мисли и горещо кафе, предлагаме и музика за тонус в сутрешния ефир на БНР Бургас - Ето и акцентите ни до 10:

В темата ни днес: Ще се горят ли боклуци в Малко Търново? Това притеснява местни жители, които стартираха подписка срещу изграждането на съоръжение за „газификация на отпадъци“.

Тази неделя избираме кмет и общински съветници - какви са нагласите на бургазлии?

В минутите за култура ще говорим за българската класика  „Свекърва“ на Антон Страшимиров - най-новата постановка на бургаския драматичен театър, която е с премиера днес. 

 Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 21 - ви февруари

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Както знаете, във всяка работа има три положителни неща: петък, заплата и отпуска! Е, днес поне едното е изпълнено – честит ни петък! Да започваме с отмятането на задачите, че да приключим и по-навреме за уикенда! А още настроение за приятно събуждане предлагаме и в сутрешния   ефир на БНР Бургас..

публикувано на 21.02.20 в 07:08

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 20 ФЕВРУРАРИ:

Вижда ли се краят на сагата с Общия устройствен план на Царево? През март предстои обществено обсъждане в морския град. Документите са качени на страницата на регионалното министерство. Какво пише в тях и ще има ли отново недоволни проверяваме в темата на деня след 8 часа. Къщата на благодетеля на Ново Паничарево става музей. В дома на..

публикувано на 20.02.20 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 19 - ти февруари

Утринната роса се образувала от сълзите на хората, които отивали насила на работа… Добро утро и дано работата ви носи удоволствие, особено в деня на заплатата. А новия ден започваме с оптимизма на лъвския скок, чието нарицателно е една от най-светлите личности от българската история – Васил Левски. Днес отбелязваме 147 години от гибелта на..

публикувано на 19.02.20 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 18 ФЕВРУАРИ!

Който търкал, търкал! Талоните на Националната лотария ще отидат в историята в петък. Търговците на лотарийни билети обаче поискаха отговор от държавата какво да правят с непродадените билети за хиляди левове. Казусът поставяме в темата на деня-началото е след 8 часа с недоволството на търговци от Сливен и  Ямбол. В рубриката „ЕВРАНЕТ“..

публикувано на 18.02.20 в 07:07

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 17 - ти февруари

Нали знаете, защо хората не обичат понеделниците, защото цяла седмица планират как на този ден ще започнат нов живот, но през уикенда започва да им се струва, че и на стария му няма нищо... Е, утрото на понеделник е! Старата песен започваме на нов глас, но дано ви се получи успещно началото на новата седмица! А докато все още утрото носи..

публикувано на 17.02.20 в 06:56

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 ФЕВРУАРИ:

Силвия Кацарова е специалната ни Ева днес. Град дамата на българската поп музика обикаля страната с музикалния спектакъл „Мой сън…“, който представя автобиографичната й книга. Какво откровено сподели певицата за тежките и светлите моменти по пътя си-чуйте след 13 часа. Защо не престава да търси пътеводната светлина на фаровете ще разберем..

публикувано на 16.02.20 в 12:35

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 14 ФЕВРУАРИ!

В каква кондиция е лозаро-винарския бранш в региона проверяваме на днешния празник на виното след 8 часа. Наши събеседници ще са Христо Янков,  заместник-директор поморийския винзавод и Николай Янакиев. технолог във винарна. Половината от бургаските ученици мислят, че СПИН се хваща от целувка или чужда вилица, показва проучване на Регионалната..

публикувано на 13.02.20 в 17:54