ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 3 - ти декември

Какво ли не правят хората за пари... Способни са да станат и да тръгнат за работа в ранни зори :)

Мразовитото утро щипе бузите във вторник, подсилваме имунната система с музика, а актуалните теми ще са витамините ни в декемврийското утро. Да ви е ползотворен делника, започва ме го с топли вестници и горещи новини в ефира на БНР Бургас. Акцентите ни до 10:

В темата ни днес - Докато зимата все още чука на вратата, как се подготвят общините за големите студове и сняг? Обиколката си започваме от Малко Търново.

Музей на рибарското дело на Ченгене скеле и сцена в квартал Крайморие са двата проекта, с които община Бургас кандидаства за финансиране чрез Местната инициативна рибарска група – още за проектите.

В минутите за култура - Връчиха годишните литературни награди – кои са призьорите?

В международния ден на хората с увреждания ще ви разкажем за концерт-спектакъла „Различни, но заедно“, който предстои днес в Ямбол.

Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 6 - ти декември

Утрото на Никулден е! Традицията повелява…. да празнуваме! Защото Свети Николай Мирликийски Чудотворец е покровител на моретата, езерата и реките, на моряците и рибарите, на семейството и рода. Преданията разказват още как Свети Никола спасил една пробита лодка от потъване като запушил дупката именно с шаран - това е причината традиционно, именно тази..

публикувано на 06.12.19 в 06:59

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 4 ДЕКЕМВРИ:

Изпълвайте живота си с неща, които имат значение - приятелство, любов, доброта, надежда. Добро утро! Чай с лимон и меденки в компанията на БНР – Бургас е приятно начало в днешната сряда! Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката ни „Тема на деня“ питаме - как може да се преодолее демографската криза..

публикувано на 04.12.19 в 06:45

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 2 ДЕКЕМВРИ:

Здравейте в понеделник, 2 декември! Да започнем новата седмица от месеца на вълшебствата с повече усмивки, настроение и доброта. Каним ви на чаша ароматно кафе с канела и кифлички с ягодово сладко за да е утрото пълно с очарование! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - Темата ни днес е кариерното развитие на хората с..

публикувано на 02.12.19 в 06:44

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 29-ти ноември

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Нали знаете какво е „Черен петък“ - когато всички започнат да се придвижват с 250 лева в час… Но ние съветваме, бързайте бавно, ако не искате след „черния петък“, да дойде „безпаричната събота“… Добро утро на 29-ти ноември, петък е и може да не е най-големият празник, но затова пък е редовен...

публикувано на 29.11.19 в 07:13

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 28 - ми ноември

Четвъртък е и отваряме очите с мотивацията, че уикендът е вече на един ден разстояние. Добро утро на 28-ми ноември, както се казва, нека да започва, нали всичко е възможно след кафето! По-важното от деня, свежа музика и приятна компания очаквайте и в ефира на БНР Бургас. Акцентите ни до 10: В темата ни днес ще се разходим в аванс по..

публикувано на 28.11.19 в 06:53

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 27 НОЕМВРИ:

Денят ще бъде такъв, какъвто си го направим. Защо не го направим великолепен! Добро утро в началото на днешната сряда, събудете се с усмивка и прекрасно настроение! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: - Ще бъдат ли забранени онлайн платформи за краткосрочно отдаване под наем? Предложението за промяна в Закона за туризма..

публикувано на 27.11.19 в 06:45

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 26 - ти ноември

Събудих се тази сутрин и си помислих: "Ще стана и планини ще преместя..." После се обърнах на другата страна и си казах: "Какво ще ѝ се меся на природата..." Добро утро във вторник, искаме или не, но природата ще ни се намеси в плановете. Посрещаме делника с оранжев код за Бургаска област. Очакванията са за обилни валежи от..

публикувано на 26.11.19 в 06:57