Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ПРЕДАВАНЕТО "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Коледа наближава! Дано да сте готови с подаръците, да сте уточнили менюто и да сте почувствали коледния дух! Той е навсякъде, само трябва да забравите за проблемите в ежедневието си и да го допуснете в сърцето си. На предколедна вълна са и гостите в предаването ни днес:
- Ще ви срещнем с народната певица Катя Георгиева, която освен, че пее прекрасно фолклорни песни прави и най – красивите и вкусни питки. Тя ще ни разкаже за новата си песен, която е коледарска, ще ни издаде и своята рецепта за постна питка с мая, ще сподели и как нейното семейство празнува Бъдни вечер и Коледа.
- И още една бургазлийка в предаването ни днес - Петя Стойкова , едно от чудесата в нейния живот е Танцът. А знаете ли, че основателката и ръководителка на танцова формация „Дюн“ прави невероятни торти и подготвя новогодишно парти, в което всеки може да се включи!
- Мъжкото присъствие в предаването ни днес е треньорът по джу джицу Венилин Русинов, който за втора поредна година е носител на приза най – добър треньор, отличен е от Федерацията на бойните спортове в България. Русинов е полицай по професия, семеен с две деца и ще ни разкаже повече за джу джицуто, за Централния полицейски карате клуб в Бургас, който ръководи и за семейството си, което е най – важното нещо в живота му
- За цветовете на Коледа и цветовете на предстоящата 2020 г., за тяхното влияние, сила и значение ще ни разкаже доцент Геновева Владимирова, която е преподавател по дизайн в Техническия университет в София
- ще добавим и съвети, какво да облечете за празниците, светски новини и много музика за добро настроение!

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 30-ти ноември

Подсилваме имунната система с музика, а актуалните теми ще са витамините ни в последното ноемврийско утро. Понеделник официално идва виртуално и дистанционно, но поне, както се казва будните хора могат всичко, даже и да се справят в ситуация на пандемия. Добро утро и от сутрешния ефир на БНР – Бургас! Ще ни изненадат ли зимата и снегът..

публикувано на 30.11.20 в 06:56

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ЧАСА НА 29 НОЕМВРИ:

44 българки разказват своите истински истории, в които главен герой е булчинската рокля, в сборника „Моята булчинска рокля“. Дантели, бухнали ръкави, тюл, перли, но и много надежди, спомени, разочарования, любови, оказали се измамни или вечни събира съставителят Жанина Драгостинова. Нея, както и част от дамите, споделили съкровените си преживявания,..

публикувано на 29.11.20 в 09:35

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 27 НОЕМВРИ!

Преди да затворят в полунощ, както нареждат здравните власти, моловете ще се освободят от тонове стока на Черния петък. Реални ли са големите разпродажби е темата на фокус в ефира след 8 часа. Екология и информационни технологии са акцентите в Европейската Нощ на учените, която ще се проведе днес в Бургас. Подробностите след 8.30. В..

публикувано на 27.11.20 в 07:00

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 26-ти ноември

Окончателно, от утре затварят молове, ресторанти, училищата, животът отново минава дистанционно, а може би и дядо Коледа ще дойде онлайн....   Но покрай всичко това, не забравяйте и дребните радости, а както се казва, рано сутрин, всичко изглежда по-добре след кафето… Добро утро, започваме го с позитивна нагласа и най-актуалните теми и от..

публикувано на 26.11.20 в 06:56

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР НА –БУРГАС НА 25 НОЕМВРИ!

Големият въпрос, който очаква отговор днес е, ще има ли затваряне и под каква форма. В пълния вариант, предложен от здравните власти, от петък работа спират молове и всички търговски обекти, с изключение на хранителните и аптеките, училища, детски градини и университети затварят врати. Работодателите настояват за схема за подпомагане на затворените..

публикувано на 25.11.20 в 06:55

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 24-ти ноември

Не можем винаги да живеем щастливо, но можем винаги да сме щастливи, че живеем… В утрото на вторник, отворете широко прозорците, за да усетите прохладния ноемврийски въздух - може би едно от малкото неща, които не правим онлайн и от дистанция. Добро утро, започваме го с позитивна нагласа и най-актуалните теми от сутрешния ефир на БНР – Бургас!..

публикувано на 24.11.20 в 06:54

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 23 НОЕМВРИ:

Здравейте в понеделник! Днес утрото започва по – трудно и със сигурност по – мързеливо. Събудете го с чаша от любимото си кафе и кроасан със шоколад. Не мислете много, не правете планове, не поставяйте граници . Най – хубавите неща се случват неочаквано! Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -Темата ни днес - как се..

обновено на 23.11.20 в 07:03