Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 13 ЯНУАРИ:

Здравейте, в дъждовното утро на днешната сряда! Време за разсънване в делника с чаша кафе и приятна компания. Когато ви е много трудно, помнете едно – ако се предадете, по лесно няма да стане!

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 Ч:

-  Следим обстановката в региона след падналите обилни валежи и продължаващия дъжд, каква e ситуация та в Бургас, Созопол и областта, подробностите след минути !

-  В рубриката ни „Тема на деня“ - очакванията за новото Народно събрание и възможните политически играчи. Ще има ли консолидиране на „десните“ избиратели, какви са възможните коалиции и има ли алтернативи на сегашното управление? – ще чуем мнението на политолога Антоний Гълъбов.

-  В рубриката ни „Рестартирай Европа“ - съгласно новите правила до 2021 г. ще бъдат забранени пластмасовите чинии, прибори, сламки, дръжките на балони и клечките за уши. Това е част от дългосрочната стратегия по намаляването на депонираните отпадъци, повече ще научим от евродепутата Петър Витанов.

-  В минутите за култура след 9 ч. ще ви срещнем с Христина Арсенова, директор на Бургаския куклен театър, която ще ни разкаже за спектаклите, които ще бъдат представени през януари.

-  Ще ви разкажем и за постановката „Грамофонът“ на Виктор Калев, който ще гостува в обновения Дом на НХК.

-  Ще добавим новини, културен афиш и много музика!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 26 ФЕВРУАРИ:

Добро утро в петък! Време за събуждане и прекрасно утро! "Само простите неща не ни разочароват. Когато говорим за щастие, трябва да мислим за тях..." е казал Ерих Мария Ремарк. За това ви предлагаме да помислим за чаша от любимото кафе и предстоящия делник! Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В навечерието..

публикувано на 26.02.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 25 ФЕВРУАРИ!

Какво ще спечели и какво ще загуби Обзор,  извоювайки си правото да е  самостоятелна община? Въпросите и отговорите  преди местния референдум в неделя, поставяме в темата на деня. Според Община Несебър не е възможно досегашното кметство  да се издържа  без  финансовата й подкрепа. Позицията ще чуем след новините в 8 часа. От сдружение „Зелена..

публикувано на 25.02.21 в 06:49

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 24 ФЕВРУАРИ:

Не отлагайте за утре това, на което можете   да се насладите днес. Нищо не се повтаря! ❤️ ☕ Добро утро и прекрасна сряда, започнете я с чаша ароматен чай и любима закуска и в компанията на БНР - Бургас! Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   Защо предложения законопроект  за регулиране дейността на на..

обновено на 24.02.21 в 06:51

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ФЕВРУАРИ!

Най-важният финансов документ на Община Бургас бюджетът за 2021 година ще бъде гласуван днес на заседание на местния парламент онлайн. Проектът в пандемичната година е под надслов „“Възстановяване с грижа за хората“. От групата на БСП вече обявиха, че няма да го подкрепят, а съветници от Движение България на гражданите се възпротивиха срещу..

публикувано на 23.02.21 в 07:04

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 22 ФЕВРУАРИ:

Добро утро! Хубавото събуждане няма връзка с времето. Сезоните са вътре в нас, в нашето светоусещане, в сърцето ни и носят обещание за нещо добро и красиво. За това не се сърдете на студения зимен понеделник, денят ще е супер, ако го посрещнем с положителни емоции! Ето и темите ни в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: - В рубриката..

публикувано на 22.02.21 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя следобед! Забравете за проблемите, за прането, чистенето, за бързащото време   и леките неволи в ежедневието. И не забравяйте - не са важни тези, които те нараняват, важни са тези, които те карат да се усмихнеш отново! ❤ Ето и участниците в предаването ни днес: -   Ще ви запозная с една много интересна жена -..

публикувано на 21.02.21 в 12:28

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 19 ФЕВРУАРИ:

Добро утро в любимия ден петък! Най-великата победа е победата над собствените ни негативни мисли, думите са на Сократ и са подходящи за начало на делника. Какво ще кажете за силно кафе, кроасан със шоколад и добро настроение! Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - В рубриката ни „Тема на деня“ - преди началото на..

публикувано на 19.02.21 в 06:30