Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 26 ФЕВРУАРИ:

Добро утро в петък! Време за събуждане и прекрасно утро! "Само простите неща не ни разочароват. Когато говорим за щастие, трябва да мислим за тях..." е казал Ерих Мария Ремарк. За това ви предлагаме да помислим за чаша от любимото кафе и предстоящия делник!

Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч:

-  В навечерието на парламентарните избори - горещи страсти около реденето на листите за депутати. Оказва се, че почти всички формации няма да имат местни водачи, дори ГЕРБ, които винаги са залагали на хора от региона, повече ще ви разкажем в рубриката ни „Тема на деня“ след новините в 8 ч.

-  Денонощна ваксинация срещу Ковид-19 ще има и в Бургас. Два кабинета за четвъртата фаза на кампанията осигуриха УМБАЛ и Медицинският център „Свети Николай Чудотворец“. Нужно е, обаче да бъдат доставени още ваксини. С наличните продължава масовото имунизиране на места в областта, подробностите очаквайте след 8.30 ч.

-  В минутите за култура след 9 ч. ще ви срещнем с Пламен Димитров, създател на фондация „Култура на виното“ и притежава и бутикова издателска къща, която представя различни интересни автори. Той гостува в Бургас и ще участва в базара „Про – лети“, който започва от днес в туристически комплекс „Акве Калиде“.

-  Ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 9 АПРИЛ!

Здравейте в петък! Делникът е тук, пълен с изненади и надяваме се добри новини! Нека стоплим утро с горещо кафе с мляко и усмивка! Добро утро от БНР – Бургас. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: - В рубриката ни „ Тема на деня“- Частна бургаска болница обяви инвестиционно намерение за строителство и разширяване..

публикувано на 09.04.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 8-ми април

Пролет е и всичко живо се буди за новото начало, но по стара делнична традиция не и желанието за работа…   Добро утро в четвъртък, който започваме с пожеланието да сме здрави, защото всичко друго можем да си го купим… Ако искате да видите пък нещата такива каквито са, бъдете със сутрешния ефир на БНР Бургас! Ето какво ви..

публикувано на 08.04.21 в 06:53

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 7 АПРИЛ!

Ново правителство или нови избори? Това е големият въпрос, на който все още никой не може да даде отговор, но политолози и социолози се напреварват в един глас да тълкуват посланията на партиите, които получиха представителен вот. Следим и днес сигналите, които дават едни към други и към избирателя. Отново имаме повод да кажем „Благодаря!“ в..

публикувано на 07.04.21 в 07:09

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 6-ти април

Щастието имало "идеална" температура и тя е 14 градуса, твърдят експертите. Синоптиците пък ни ги обещават за днес, така, че ако това ще ни направи по-щастливи, има ли значение, че прогнозата е за дъжд… Добро утро във вторник и желязната логика на позитивното събуждане! Още споделени мисли, хубава музика и най-актуалното очаквайте от ефира на..

публикувано на 06.04.21 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 5 АПРИЛ!

Видовден е днес-денят след вота! Ние избирателите си свършихме работата. Кандидат депутатите чакат. На ход е изборната администрация, която брои, ли брои.  Последни резултати от РИК и първи коментари на политическите сили за картината в Бургаски избирателни район очаквайте тази сутрин. В рубриката „Рестартирай Европа“  Европейската комисия..

публикувано на 05.04.21 в 06:58

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 АПРИЛ!

Само три дни остават до парламентарните избори. Кандидатите за нашето доверие днес закриват кампаниите си. Много работа остава за ангажираните с подготовката на вота. За особеностите на тези избори в ситуация на пандемия и създадената организация ще говорим в темата на деня. Наш събеседник след новините в 8 часа ще бъде председателят на РИК..

публикувано на 02.04.21 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 1-ви април

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Светът може и да е оцелял, защото се е смял, но само тази част от него, която има солидно чувство за хумор… Добро утро на първи април! Разтворете въображението си и се подгответе с голяма доза шеги! Кой знае, може и да надхитрим вируса… Какво още ни предлага четвъртък - всичко, което е нужно да..

публикувано на 01.04.21 в 06:52