Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 2 МАРТ:

| обновено на 02.03.21 в 06:51

Здравейте в утрото на днешния вторник!  Няма нищо по приятно от сутрешното кафе в приятна компания. Така делникът ще започне с добро настроение и позитивни мисли!

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч:

-  Ден  след като паднаха ограничения за работа на заведенията - кой отвори и кой не в Бургас? Отговорът на този въпрос търсим днес в рубриката ни „Тема на деня“. След новините в 8 ч. ще ви срещнем с Юлиян  Кулев, собственик на ресторанти в града.

-  Бургазлии не са доволни от качеството на въздуха в града. През зимните месеци основен замърсител остават печките на дърва и въглища. Това сочат данните от постоянните замервания. От Общината работят по програми за подмяна на старите отоплителни уреди, повече ще ви разкажем след 8.30 ч.

-  В минутите за култура след 9 ч. ще ви разкажем  за концерт – спектакъла „Чардаш, вино и любов“, който предстои тази вечер в Бургаската опера, повече ще ни разкаже  сопраното Людмила Михайлова, която е инициатор на проекта.

-  Изложба показва отделните периоди в съществуването на специалност „Графика“. Тя може да бъде видяна в Галерия Ателие  на бургаския филиал, повече ще ви разкажем след 9,30 ч.

-  - ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 9 АПРИЛ!

Здравейте в петък! Делникът е тук, пълен с изненади и надяваме се добри новини! Нека стоплим утро с горещо кафе с мляко и усмивка! Добро утро от БНР – Бургас. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: - В рубриката ни „ Тема на деня“- Частна бургаска болница обяви инвестиционно намерение за строителство и разширяване..

публикувано на 09.04.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 8-ми април

Пролет е и всичко живо се буди за новото начало, но по стара делнична традиция не и желанието за работа…   Добро утро в четвъртък, който започваме с пожеланието да сме здрави, защото всичко друго можем да си го купим… Ако искате да видите пък нещата такива каквито са, бъдете със сутрешния ефир на БНР Бургас! Ето какво ви..

публикувано на 08.04.21 в 06:53

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 7 АПРИЛ!

Ново правителство или нови избори? Това е големият въпрос, на който все още никой не може да даде отговор, но политолози и социолози се напреварват в един глас да тълкуват посланията на партиите, които получиха представителен вот. Следим и днес сигналите, които дават едни към други и към избирателя. Отново имаме повод да кажем „Благодаря!“ в..

публикувано на 07.04.21 в 07:09

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 6-ти април

Щастието имало "идеална" температура и тя е 14 градуса, твърдят експертите. Синоптиците пък ни ги обещават за днес, така, че ако това ще ни направи по-щастливи, има ли значение, че прогнозата е за дъжд… Добро утро във вторник и желязната логика на позитивното събуждане! Още споделени мисли, хубава музика и най-актуалното очаквайте от ефира на..

публикувано на 06.04.21 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 5 АПРИЛ!

Видовден е днес-денят след вота! Ние избирателите си свършихме работата. Кандидат депутатите чакат. На ход е изборната администрация, която брои, ли брои.  Последни резултати от РИК и първи коментари на политическите сили за картината в Бургаски избирателни район очаквайте тази сутрин. В рубриката „Рестартирай Европа“  Европейската комисия..

публикувано на 05.04.21 в 06:58

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 АПРИЛ!

Само три дни остават до парламентарните избори. Кандидатите за нашето доверие днес закриват кампаниите си. Много работа остава за ангажираните с подготовката на вота. За особеностите на тези избори в ситуация на пандемия и създадената организация ще говорим в темата на деня. Наш събеседник след новините в 8 часа ще бъде председателят на РИК..

публикувано на 02.04.21 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 1-ви април

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Светът може и да е оцелял, защото се е смял, но само тази част от него, която има солидно чувство за хумор… Добро утро на първи април! Разтворете въображението си и се подгответе с голяма доза шеги! Кой знае, може и да надхитрим вируса… Какво още ни предлага четвъртък - всичко, което е нужно да..

публикувано на 01.04.21 в 06:52