Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 13 ЮНИ:

Бъдещето ти се нуждае от теб, миналото ти – не! За това запълни неделята с време за релакс, приятни преживявания и интересни срещи!

-  Ева в предаването ни днес ще е Ина Мархолева, която е „Кралица на Бургас“. 20 – годишната студентка спечели конкурса за красота и бе избрана и за Лице на публиката. С нея ще си говорим за това как се сбъдват мечтите и как успява да съчетае учение, мода и музика!

-  Ще ви срещна и със Светла Чиракова вдъхновител и творец, рисува с фини влакънца от вълна с техника без аналог. Тя използва живата вълна в направата на картини. Изложбата й „Цветни приказки“е представена в Дома на нефтохимика.

-  Ще ви срещнем и с Павлин Ковачев, полицай с дългогодишен стаж в Бургас. Професията го е вдъхновила да започне едно нестандартно хоби - да колекционира полицейски и пожарникарски шапки, фуражки и каски от цял свят.

-  В рубриката ни „Радиомагазинче Надежда“ ще ви запозная с Ралица Чикова от Етрополе, която участва във фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Тя има две момчета, 11 – годишният Ивайло е с аутизъм. Ралица изработва картини и картички с квилинг техника.

-  Ще добавим светски новини, дрескод и рецепта за лесни мъфини със сладко!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 4-ти август

Август прегря и не му се става от леглото…Ако и вие сте от ранобудниците, които смятат, че по това време само гларусите шетат по улиците, а на хората им се полага ваканция, то спомнете си за дългите зимни нощи, минусови температури и задръстени от сняг пътища и ….може би ще ви се прииска да се порадвате на красотата от огледалото се в морето..

публикувано на 04.08.21 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 3 АВГУСТ!

Жега в политиката, жега във въздуха! Политическото ръководство на парламентарната група на "Има такъв народ" ще представи днес своя проектокабинет на ръководствата на БСП, "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" на фона на изказвания за това кой какво иска от политическата баница и кой какво би подкрепил, за да се случи..

публикувано на 03.08.21 в 07:07

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 29-ти юли

Утрото на четвъртък идва с поздрав към всички, които са решели да събират витамин D и шоколадов тен по Южното ни Черноморие. 29-ти юли е един от трите горещници, така че се оглеждайте за сянка, климатик или морска разхлада. Да споделим още от свежестта на утрото ви каним в ефира на БНР – Бургас. Ето акцентите ни до 10.00 ч.   В темата..

публикувано на 29.07.21 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 28-ми юли

Сряда започна да разказва своите морски истории:   Писмо, намерено в бутилка в океана: "Намирам се на необитаем остров. Няма магазини, пари, автомобили, политици, мръсен въздух, коронавирус.   Завиждайте!" Добро утро на 28-ми юли!   Нашите лични истории тепърва предстоят. Да споделим още от свежестта на утрото ви каним в ефира на..

публикувано на 28.07.21 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 26-ти юли

Знаете ли какво прави Ивет Лалова, ако изтърве автобуса? Тича до другата спирка, за да го хване…Добро утро в понеделник, докато светът е олимпиада и ние по морето гоним рекорди но по плуване върху дюшек и четене на книжка под чадър. Е, все пак и делникът си казва думата, но всичко по-актуално и важно от него очаквайте от сутрешния ефир на БНР –..

публикувано на 26.07.21 в 06:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25-ТИ ЮЛИ

  Плажна неделя е пред нас, усеща се аромат на море и слънцезащитен крем по крайбрежната алея. А докато вие избирате пред огледалото тоалетите и аксесоарите за зашеметяващ летен външен вид, започва времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Всичко цветно и любопитно от седмицата събираме тук. До три следобед в ефира на БНР - Бургас   очаквайте:..

публикувано на 25.07.21 в 09:43

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ЮЛИ!

БНР - Бургас инициира кампания в полза на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в Русокастро. В социалната институция са настанени 130 младежи и мъже от 18 до 65 години. Те имат нужда от дрехи, одеяла и спално бельо. Как да се включите, чуйте след 8.30, когато наш събеседник ще бъде директорът на дома Любчо Марков. Спортните клубове,..

публикувано на 23.07.21 в 07:06