Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27-МИ ЮНИ

Лятото е време за смели решения и неочаквани комбинации. За да се чувствате уверено и комфортно, трябва да сте в крак с времето. А докато избирате пред огледалото тоалетите и аксесоарите за зашеметяващ летен външен вид, започва времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Всичко цветно и любопитно от седмицата събираме тук. До три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте:


Актрисата Александра Сърчаджиева играе себе си в новия театрален спектакъл „На живо“, който вече гостува пред бургаската публика. За болките и радостите преди и сега популярната актриса разказва и пред слушателите на БНР Бургас.

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. В тяхна подкрепа създадохме рубриката ни „Радиомагазинче Надежда“. Днес ви срещаме с Николина Пасева, майка от Варна, която изработва уникални картини от дърво с декоративни цветя. 

В модната ни рубриката „Дрескод“ - Това лято, ризите са абсолютен моден господар, а тези с големи викториански яки са голям хит.

В Рубриката ни „Време за мъже“ - Поп певецът Рафи Бохосян обра овациите на публиката с впечатляващото си изпълнение “Сбогом, моя любов” на Васил Найденов и победи в деветия сезон на “Като две капки вода” - all stars. За шоуто и новата си половинка в живота – танцьорката Елена, очаквайте разговора ни с бургазлията.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 ДЕКЕМВРИ!

Ще ни изненада ли пак зимата? Готови ли са общините в Бургаска област да посрещат снега проверяваме в темата на деня днес. Началото е след новините в 8 с Малко Търново и Руен.   Бургас постепенно заблестява и тази година в коледна украса. Без да е разточителна тя ще е интересна и с нови елементи. Какво се предвижда за празничното настроение..

публикувано на 02.12.21 в 07:12

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 1 ДЕКЕМВРИ:

Здравейте в сряда, време за събуждане! Животът не ни дължи нищо. Когатоо съзнаем това, ще се научим да бъдем благодарни за всеки миг. Добро утро и прекрасна сутрин с БНР – Бургас!🍁🎧☕ Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   В рубриката „Тема на деня“ - Солеността на Поморийското езеро намалява и това е пагубно за..

публикувано на 01.12.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 30 ноември!

„Мечка страх, мен не!“, „Гладна мечка-хоро не играе“ и „Който го е страх от мечки, да не ходи в гората" са само три от поговорките, които фолклорът от древни времена е запазил до наши дни с главен герой горския обитател. Не напразно споменаваме името му -днес е Мечкин ден или Андреевден. И от мечките към хората, които ще са главните герои днес в..

публикувано на 30.11.21 в 07:10

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа:

За всички, които искате да започнете нов живот, да откажете цигарите или да минете на диета, за всички вас има понеделник! Добро утро и успешно начало на новата седмица! Всичко по-важно и актуално от деня очаквайте от сутрешния ефир на БНР – Бургас. Ето акцентите ни до 10.00 ч. Темата с чистотата на въздуха в Бургас е била поставяна..

публикувано на 29.11.21 в 06:55

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 26 НОЕМВРИ:

Здравейте в петък! Денят е тук  хладен, мрачен, но пък с обещание , че ще мине  неусетно. Не винаги става така, както бихме искали, но важното еда продължим да вярваме, че рано или късно нещо хубаво ще се случи и на нас.”Добро утро Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. -   рубриката „Тема на деня“ - около 60 дка имоти..

публикувано на 26.11.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 25-ти ноември

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес! Утре могат да го забранят… Добро утро в четвъртък! Ето, че правителството удължи с 4 месеца - до 31 март догодина, извънредната епидемична обстановка в страната. Причината е интензивното разпространение на Covid-19. А утрото на 25-ти..

публикувано на 25.11.21 в 06:58

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 24 НОЕМВРИ:

Здравейте в утрото на днешната сряда. Делникът започва забързан и пълен с изненади. Ако искате да постигнете по-добри неща, трябва да станете по – добри хора. Добро  утро, време е за чаша кафе в компанията на БНР - Бургас ☕🍂💛 Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката ни „Тема на деня“ търсим отговора на..

публикувано на 24.11.21 в 06:30
Подкасти от БНР