Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 17 СЕПТЕМВРИ:

Здравейте в началото на днешния петък! Заложете на позитивизма и не забравяйте, че всяко нещо, което ни се е случило в живота, ни подготвя за нещо друго, което предстои! Добро утро ☕, започнете деня с усмивка, добро настроение и целувка за любимия човек!

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.:

-  В рубриката ни „Тема на деня“ – защо заличават пешеходни пътеки в Бургас? Една от тях е на кръстовището до Подземната улица, където често стават пътни инциденти. Решението е на  Общинската комисия по безопасност на движението. Пешеходци и шофьори поискаха светофар на мястото.

-  Ще ви разкажем и до къде стигна идеята на Мниистерството на здравеопазването за изписването  на безплатни лекарства за домашно лечение на леки и средно тежки случаи на коронавирус. В Бургас това все още не може да се направи, показа проверка на БНР - Бургас. Защо? – разказваме след 8.30 ч.

-  В минутите за култура след 9 ч. ще ви срещнем с Анри Кулев, който ще ни разкаже за предстоящия Минифестивал на анимационното кино в Бургас през уикенда.

-  Ще ви представим и каталога на РИМ – Бургас „По дрехите посрещат“ , които представя многообразието на народни носии от региона, повече ще ни разкаже етнографът и негов автор Росица Топалова.

-  Ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя! Някой беше казал, че нещата никога не са такива, каквито са. Те винаги са това, което човек прави от тях. Защо днес не си направите една прекрасна и уютна неделя! Препоръчвам ви капучино, сладкиш с ябълки и приятна компания! Време е за релакс и сладки приказки в следващите 2 часа. Ето темите и гостите ни от 13 до 15 часа:..

публикувано на 17.10.21 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 15 ОКТОМВРИ:

Ако чакаме момента, в който сме готови, може да чакаме цял живот. Добро утро ❤️☕ 🍁А готови ли сте за петъка, най – прекрасния ден от седмицата? Нищо, че е дъждовен и нацупен, време е да му се усмихнем и да го заредим с добро настроение! Ето и темите в сутрeшната ни програма то 7 до 10 ч: - В рубриката ни „Тема на деня“ - проблем с доставката..

публикувано на 15.10.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 14 ОКТОМВРИ!

Историята понякога успява да сглоби независими събития, случки, съдби, факти, отдалечени в пространството и времето на хиляди километри и стотици години. Легендите и митовете са неин услужлив съратник. Как жителите на Виена показват, че могат да "схрускат противника на закуска" ви разказваме в рубриката „На този ден“ в 7.30. Мерки за..

публикувано на 13.10.21 в 23:32

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 13-ти октомври

Казват, че всяка работа е като готвенето. Ако вложиш душа и сърце, ще ти се получи каквито и други съставки да си сложил! Влагаме хубави мисли и позитивна нагласа във вторник, а   динамично и свежо събуждане предлагаме в сутрешния  ефирна БНР Бургас -Ето какви са акцентите ни до 10.00 ч. В темата ни днес - очаква ли ни гладна и студена..

публикувано на 13.10.21 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 12 ОКТОМВРИ!

За спешни мерки по отстраняването на неприятна миризма от тласкателя на канално-помпената станция в Ахелой настояват местните жители. Според тях проблемът има негативно влияние върху туристическото развитие на града. Ще ги чуем в темата на деня след новините в 8 часа. Кампания за превенция на ревматолигичните заболявания  се провежда в..

публикувано на 12.10.21 в 06:53

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 11-ти октомври

Казват, че няма по-горда и по-самодоволна жена…от успешно паркиралата! Лесно и успешно да ни се получават нещата в новата седмица, ако с тази нагласа започнем понеделник 11-ти октомври, току виж сме се поздравили със самодоволна усмивка.   Свежа музика, приятна компания и най-важното от деня събираме във времето до 10.00 ч.   в ефира на..

публикувано на 11.10.21 в 06:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ ОКТОМВРИ

Есента носи със себе си различни нюанси за ново начало, което да ни даде топлина, уют и най-вече самочувствието да сме себе си, със своите предпочитания, мечти и цели. С отминаването на лятото и захлаждането на времето се оказва, че е дошло време и за смяна не само на навиците, но и на дрехите и дори цвета на косата. Така, че да дадем повече цвят..

публикувано на 10.10.21 в 09:14