Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3-ТИ ЮЛИ

Християна Лоизу
Снимка: Фейсбук

За да изглеждаш като богиня са необходими 20 минути. Но за да изглеждаш естествено са нужни три часа… За тайните на женската красота, модата и всичко шарено и любопитно от седмицата ще си говорим и днес в най-женското предаване „Ева в неделя“! На 3-ти юли, добре дошли  в женската зона и времето за уикенд релакс! До три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте:

Днес ви срещаме с двама млади и талантливи изпълнители – Дани Левън и Християна Лоизу, които ще се явят на конкурса за популярна песен „Бургас и морето“ с дуетното си изпълнение „Ще те обичам“. Християна разказва още любопитни моменти от „Маскирания певец“, а с Дани си говорим за парцела, на който е станал собственик на…Луната.

В модната ни рубрика „Дрексод“  се фокусираме върху банските които са най-актуални за това лято.

За експериментите в модата разговаряме с две от студентките в катедрата „Моден дизайн” към Националната художествена академия и филиала и в Бургас – Нина Вангелова и Анастасия Цулукидзе. Техни авторски решения бяха част от модното ревю спектакъл на обучаващите се по специалността.

Ще ви разкажем и за ретро парада на автомобили, който се проведе в Бургас и най-любопитните експонати, които очароваха публиката.

И още, как се измисля въпрос за 100 хиляди лева и какво донесе на Георги Бърдаров работата в шоуто „Стани богат“, разказва популярният писател.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 15 АВГУСТ:

Всеки ден започва с изгрев и завършва със залез. А какво ще сътворим между тях е наш избор... Добро утро в понеделник от екипа на БНР – Бургас – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините ще научавате от Мария Попчева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - Защитени ли са правата ни като..

публикувано на 15.08.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало, и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде... Какво ще кажете за една приятна, спокойна и мързелива неделя! Време е за релакс и сладки приказки в компанията на „Ева в неделя“. Ето и гостите и темите ни днес: - Любимата на поколения..

публикувано на 14.08.22 в 11:45

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 12 АВГУСТ:

Един добър ден винаги започва с три неща - усмивка, надежда... и кафе! Останалото ще дойде... Добро утро от екипа ни днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   В рубриката ни „Избирам България“ ще ви срещнем с полякинята..

публикувано на 12.08.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 11-ти август

Мъртвото вълнение поставя начало на предаването днес. Явлението не е необичайно за август, но за жалост и тази година взима жертви и създава напрежение по плажните ивици, където се стигна дори до сблъсъци между туристи и спасители.  Август е и месецът, в който започва приготвянето на зимнина. Ще отскочим до ямболския кооперативен пазар, за да проверим..

публикувано на 11.08.22 в 14:31

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 АВГУСТ!

А когато сняг забръска що ще чинеш ти зимъска? С репликата от детския стих в разгара на лятото отваряме една важна тема. Ще бъде ли решен миналогодишният проблем с доставката на дърва за огрев за жителите на Община Созопол-наш събеседник след новините в 8 часа ще бъде кмета Тихомир Янакиев. Кемперстопът на Крайморие стана част от..

публикувано на 11.08.22 в 06:50

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 10 АВГУСТ:

Не търсете щастието, създайте го! Когато сърцето е изпълнено с любов, когато в душата има хармония, денят винаги е прекрасен! Добро утро от екипа на БНР - Бургас днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - Мъртвото вълнение в морето е..

публикувано на 10.08.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 9 август

В разгара сме на туристическия сезон, курортните градчета по морето са пълни, но на каква цена. С разговор за пари започва предаването днес.  Кое колко струва в Поморие и има ли проблеми с паркирането там, очаквайте след малко. Продължава лятното турне на БНР-Бургас, днес гостуваме в Ахтопол и малко в аванс ще отскочим до там, за да ви разкажем за..

публикувано на 09.08.22 в 14:27