Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 25 СЕПТЕМВРИ!

Истински подарък от есента е днешният ден-слънцето свети ласкаво и не допуска никакви лоши мисли да минават през главите ни, напротив, всичко носи енергията и красотата на жълто-червено-кафявите цветове, които ни заобикалят. Цветни и смислени ще са и срещите ни в Ева в неделя днес.

За взаимоотношенията между хората, за младите, техния път и тази красива България, която обаче все се случва на държавници днес в „Ева в неделя“ е разговорът ни с певицата Мария Мутафчиева, която наскоро пусна песента „Говори ми“ и с нея призова да се събудим и живеем сега.

Голямото завръщане на Искрен Тончев-Искрата като солов изпълнител отбелязваме. След две нови парчета се задава мини албум, а почитателките на бургазлията ще зарадваме с много лични откровения, които Искрата сподели в нашия ефир.

С модно ревю Анета Драганова представи плетива уникати в Бургас. Известна като автор на дрехи, които претъпяват невероятни метаморфози, дизайнерката с габровски корени и варненско битие разказа за „Ева в неделя“ каква е тайната на нейните плетива. Представяме и нестандартните лампи на художника Данаил Кондиков.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 29 НОЕМВРИ:

Животът ни учи на това, че най-хубавите неща идват с времето. Добро утро във вторник !☕  Да започнем деня с добри очаквания и положителни мисли! Поздрави от екипа ни днес – звукорижисьор е Алекс Пенев, новините ще научавате  от Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма  от 7 до 10 ч.: -   В рубриката..

публикувано на 29.11.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 28-ми ноември

Регионалния министър Иван Шишков е на посещение в Бургас. Той инспектира северния обход, ще посети и зала Арена Бургас. В първия час ще научим повече кога ще се нормализира движението от и за кв. "Сарафово". В последния очакваме отговора на големия въпрос - кога многофункционалната зала ще заработи.  Ще има ли Бургас обособен парцел за загробване на..

публикувано на 28.11.22 в 14:38

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 28 НОЕМВРИ!

Стихийното строителство по морето и проблемите, които то създава, са на фокус днес след казус, поставен от слушатели. Новият луксозен комплекс на Созопол „Буджака“ няма канализация, тротоари и улици. В района са инвестирани милиони левове в строителство на къщи, вили и ваканционни селища. Повечето от тях са със септични ями. Какво се случва на..

публикувано на 28.11.22 в 07:01

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч:

Здравейте, готови ли сте за доброто? И днес ще ви разкажем за положителните примери и каузи в ежедневието ни. Ще ви срещнем с добри хора и ще ви заредим с положителни емоции. В предаването ни днес: -   В рубриката „Мисия Добро“ ще ви ракажем за благотворителната Коледна кампания „ Доброто продължава - Да дарим УсмиВка на възрастните..

публикувано на 27.11.22 в 15:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ч.:

Обичайте тези, които са добри с вас, прощавайте на тези,които ви нараняват и вярвайте, че хубавото предстои! Прекрасна неделя ви желаем днес и ви каним да бъдете с нас във времето за релакс и сладки приказки на БНР – Бургас , звукорежисьор е Стефан Генчев, аз съм Стефка Бакърджиева. Ето и събеседниците в предаването ни днес:  -..

публикувано на 27.11.22 в 11:30

Ден до пладне на 26-ти ноември

Темите в предаването Ден до пладне: Мигрантският натиск и работата на полицията са първата ни тема в предаването. Ще обобщим случаите от седмицата в началото на предаването. Като продължение на темата са данните от прокуратурата оповестени по-рано през седмицата. Заради завишените случаи Окръжната прокуратура проведе спешна среща с представители на..

публикувано на 26.11.22 в 08:40

Булевард Демокрация на 25-ти ноември

Темите в  предаването днес: Болярово настоява да бъде възстановено граничното управление в общината и не е съгласно само част от служителите му да бъдат върнати на работа, каквото е предложението на МВР. Позицията на кмета Христо Христов представя Нина Рангелова Ръст на случаите на насилие на жени се отчита в бургаска област, данните бяха..

публикувано на 25.11.22 в 14:09