Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 5 ДЕКЕМВРИ:

Единствената разлика между добрия и лошия ден е твоето отношение към него. За това не се сърдете на понеделника, той е тук , за да постави началото на новата декемврийска седмица. Да го посрещнем с усмивка и чаша любимо кафе!
Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.:
- В очакване сме на Никулден! Най-важна на този ден е рибата и хората, за които тя е професия. Риболовният сезон е към края си, обобщава го Георги Пейчев от Царево, който от 30 години е в бранша в рубриката ни „Тема на деня“ след новините в 8 ч. 
- ще ви разкажем иза инициативата „Коледа на диализа“. Тя се организира от Асоциация за подкрепа на диализно  болни пациенти, а целта е да бъдат осигурени  пакети с продукти, за тези хора от област Бургас Повече ще ни разкаже Златка Атанасова от организацията.
- в минутите за култура след 9 ч. ще ви срещнем с иконописеца Тошо Вачев, който ще представи изложба от 40 икони в Бургас. Той е единствения бургазлия роден в Кулата на фаропазача в Пристанището, това го свързва с морето за цял живот. 
- ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард Демокрация на 16-ти април

Оказва се успехът и на този летен сезон е под въпрос, сега заради липсата на достатъчно кадри, които да го обезпечат. Темата е водеща в предаването ни и започваме с нея. Ще продължим с режима за платеното паркиране в Бургас. Предложението на общината е зелената зона да стане целогодишна, а да отпадне така наречената хибридна зона . В Поморие се проведе..

публикувано на 16.04.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 16 АПРИЛ!

Централната избирателна комисия започва от днес разяснителна кампания за предстоящите избори 2 в 1, насрочени за 9 юни. Девизът на кампанията е „Избираме заедно“. Политическа е и първата тема в ефира до 10 часа: ПП „Зелено движение“ взе решение партията да се яви на изборите за Европейски парламент и Народно събрание на 9 юни във формат,..

обновено на 16.04.24 в 06:55

"Булевард Демокрация" на 15 април

Темите в предаването: През май започва дългоочаквания ремонт на Дюлинския проход. Трасето ще се работи на отсечки. Рехабилитацията на първия етап ще струва 84 милиона лева. Какво предстои и каква е причината за забавянето на дейностите Даниела Костадинова разговаря с директора на Областното пътно управление в Бургас Митко Порязов. Какво..

публикувано на 15.04.24 в 14:36

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ! Всяка голяма победа започва с малка стъпка, а всяка успешна седмица си има понеделник! Добро утро и на добър час в плановете на 15-ти април! Задвижваме информационното колело и освежаваме делника с музика в ефира на БНР – Бургас. Ето какво ви предлагаме във времето до 10.00 ч. Нов..

публикувано на 15.04.24 в 07:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, ето че отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Мисия Добро“ ще ви срещнем с Анна Йончева,  фотограф, който реализира..

публикувано на 14.04.24 в 15:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Истинската тайна на щастливия живот е да изпитваш удоволствие от малките неща в ежедневието. Насладете се на днешната неделя! Каним ви на релакс и сладки приказки за два часа в ефира на БНР – Бургас. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите и гостите в предаването ни днес:   -   Ще ви срещна с оперната прима..

публикувано на 14.04.24 в 11:30

Мюзик Пойнт тази седмица: На тежка ротация в музикален план, ето кои са горещите предложения

Dua Lipa – Illusion След по-малко от месец излиза третият студиен албум на Dua Lipa и тръпките от очакването стават по-големи след излизането на поредното подтикващо към танци парче от спечелилата Grammy звезда. В Illusion Dua не се поддава на илюзията и е  проницателна героиня, която ясно вижда недъзите на човека срещу нея. Пореден заразяващ трак от..

публикувано на 14.04.24 в 07:10