Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булевард "Демокрация" на 3 ноември

Темите в предаването:

Акцентът днес в програмата ни-промените в Закона за движение по пътищата. Говорим за ограниченията за новите шофьори. Мненията на бургаски водачи и на Михаил Попов от Института за пътна безопасност, обобщава Петя Михова

Как се готви за балотажа област Сливен?

Какво се случва на пазара на недвижими имоти, репортаж на Даниела Костадинова.

Връзката Черно море - Странджа и културният коридор Дунав - Черно море са сред основните теми на провеждаща се кръгла маса днес в Бургас. Какви са перспективите, репортаж на Елена Димитрова.

В петък следобед най-новото от света на киното в рубриката"25 кадър", културния афиш,интересното от социалните мрежи, спорт и трафик информация.

По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 14 юни

Темите в предаването: След градушката в Нова Загора, каква е обстановката днес и как държавата може да помогне, репортаж на Стоян Радев. Съюзът на собствениците от Слънчев бряг изпрати протестно писмо до пет институции заради започналия ремонт на пътя Сарафово -Бургас и  образуващите се огромни задръствания, позиция на председателя Пламен Копчев и..

публикувано на 14.06.24 в 14:22

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 14 ЮНИ!

Летният дъжд действа по-добре от всеки климатик. Затова го очакваме с нетърпение, стига да не му става навик. Охлаждаме страстите и след политическата жега през седмицата с най-добрата новина – петък на хоризонта! Добро утро на 14-ти юни! Започваме последния делник с хубави мисли и бистри идеи в сутрешния ефир на БНР - Бургас. Ето какво сме..

обновено на 14.06.24 в 06:57

Булевард "Демокрация" на 13-ти юни

Град с големината на орех унищожи част от прасковената реколта в Сливенско, още преди да бъде събрана. Най-големите щети са в село Мечкарево, където ще отидем ефирно в началото на предаването. Ще продължим с полетите от бургаското летище и има ли нови дестинации. Изявлението на Бойко Борисов и поканата му за експертен кабинет, с премиер от ГЕРБ е тема..

публикувано на 13.06.24 в 14:58

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 13 ЮНИ:

Не мислете за нещата, а просто ги правете. Четвъртък е подходящият ден за това! Да го започнем с усмивка, добро настроение и любимото кафе. Добро утро! Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Ивайло Пеев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката ни..

публикувано на 13.06.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 12-ти юни

Изборите отминаха, кои са отличниците по преференции в Бургаска област и кои получиха най-малка лична подкрепа, ще обобщим след малко. Политическата линия в първия час ще завършим с Цончо Ганев, водачът на листата на "Възраждане" в Бургас ще анализира представянето им.  С подобрено качество е питейната вода на квартал "Сарафово" след цялостната..

публикувано на 12.06.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР –БУРГАС НА 12 ЮНИ!

Резултатите от вота 2 в 1 и евентуалните варианти за съставянето на правителство продължаваме да коментираме и тази сутрин. Поредният ни събеседник е съпредседателят на партия „Зелено движение“ Даниела Божинова, която остава извън 50-тото Народно събрание, но доскоро бе част от коалицията ПП-ДБ. Ще я чуем след новините в 8 часа. Със..

обновено на 12.06.24 в 07:13

"Булевард Демокрация" на 11 юни

Темите в предаването: Два дни след изборите за Народно събрание и Европейски парламент търси коментари на случващото се в страната и Европа. Двете страни на една монета, какво се случва в коалицията ПП-ДБ и какво сочат направените анализи. Ще чуем  координатора  за региона на ПП Емил Соколов и  избрания за депутат Димитър Найденов от Демократична..

публикувано на 11.06.24 в 14:51