Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 24 ЯНУАРИ:

Щастието не е нещо, което идва на готово. То произлиза от собствените ни действия. За това днес не го чакайте, а действайте! Добро утро от екипа ни – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева.  

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.:

-  В рубриката „Тема на деня“ – какви проекти ще бъдат реализирани през тази година в Община Приморско. Приоритетите ще са в областта на туризма, здравеопазването, инфраструктурата и чистотата, подробностите ще научим от кмета Иван Гайков.

-  Какви са данъчните облекчения, които можем да ползвате и през тази година – при какви условия и какво трябва да направим? - ще ви разкажем след 8.30 ч.  

-  В минутите за култура след 9 ч. – ще ви  представим новата  стихосбирка „Когато нямаше никого“ на младия автор Димитър Драганов от Ямбол.

-  Готова е стихосбирката на Регионалния исторически музей в Бургас  „С перо и лист хартия край казана за ракия", тя се роди по времена демонстрация за това как се е правило питието в миналото, а стиховете написаха бургаски поети.  

-  Ще ви поканим и на концерта на Мими Иванова и Развигор Попов, който е днес в Бургас. Той е под надслов „Ние и песента“и в него ще участват и известни бургаски изпълнители.

-  -ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!  




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 21 май

Темите в предаването : Почти две седмици след началото на предизборната кампания , питаме днес -ще гласуват ли бургазлии и какви са нагласите за предстоящи вот. Анкета на Александра Маркарян. Каква реколта и на какви цени ще бъдат късните череши ? Нина Рангелова разговаря с Панайот Которов от земеделска кооперация „Единство“ в Айтос...

публикувано на 21.05.24 в 14:04

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 21 МАЙ!

Кои са съставките на доброто утро, маята му така да се каже-добро време, добри намерения и добри хора по пътя ви. От сърце ви ги пожелаваме в утрото на 21 май! Ето и част от акцентите тази сутрин: Кои са шесте критерия, които Управителният съвет на Българската народна банка разпореди на банките и клоновете в страната да..

публикувано на 21.05.24 в 06:00

Булевард "Демокрация" на 20-ти май

Ще бъдат ли касирани и тези избори с претенденти за поста Сливенски митрополит? Сякаш това е големият въпрос след заседанието на епархийския съвет. Тече тридневен срок за обжалване на решението, но повече по темата в първия час. В последния ще чуем служебния министър на туризма - Евтим Милушев. След символичното начало на сезона, дадено в Несебър,..

публикувано на 20.05.24 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 20 МАЙ:

Нищо не е вечно и когато осъзнаем, че всичко има начало и край, започваме да оценяваме всеки миг. Добро утро в понеделник! Време е за хубав делник с много приятни моменти, да го посрещнем с усмивка. Екипът ни днес звукорежисьор е Алекс Пенев, новините ще представя Свобода Атанасова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни..

публикувано на 20.05.24 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, ето че отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Теодора Кралева, аз съм Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката Мисия Добро ще ви разкажем за благотворителната инициатива на Ротари..

публикувано на 19.05.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАЙ!

На вълните на Ева в неделя ще се носим в лежерния следобед. Ето с кого ще ви срещнем днес: Бургазлийката Мери Мутафчиева е нашата специална Ева днес, поводът е новата песен на група „Мери бойс бенд“, които приветливо ни казват „Здравей“. С нея те дават началото на нов албум, който ще отбележи 30-годишнината на групата на сцена. Бижута..

обновено на 19.05.24 в 10:38

"Ден до пладне" на 18 май

Темите, с които обобщаваме седмицата Как започва делото за смъртта на двамата полицаи на Трапезица? КНСБ в опит да бъдат увеличени заплатите в Бургасбус. В какви схеми пазят жертвите на трафика на хората? Коментар от Фармацевтичния съюз относно слушателски сигнал до БНР Бургас за издаване на рецепти от частна..

публикувано на 18.05.24 в 09:00