Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ!

Между красивите морски спомени и аромата на печени чушки, събуждаме сряда 11-ти септември, за нови предизвикателства и мечти! Добро утро и от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте!

Говорим за концепцията, която ще развие Приморско - „Парк в града“. Атракцията ще се намира в местността Парк Кория. Кога и как ще се изгради ще научим от кмета на морската община Иван Гайков.  

Преди да започне новата учебна година всяко дете трябва да бъде прегледано от своя личен педиатър, за да се снеме неговият здравен статус. Съветите на педиатъра д-р Ралица Пейчева, очаквайте в минутите преди 9.00 ч.  

Отворен уъркшоп, насочени към хора, които мечтаят да са на сцената или на екрана, ще се проведе от 13 до 20 септември в Бургас. Преподавателите и лектори в „Магията на театъра и киното“, са не само педагози, но и практици. За всичко което предстои по време на творческия процес,  разговаряме със заместник – ректорът на театралния колеж „Любен Гройс“ – Михаил Михайлов, в минутите за култура. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО“ ОТ 17 ДО 18 Ч::

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Отворете сърцата си за историите за Доброто, ще ги споделим с вас с любов и надежда. Звукорежисьор е Мариян Райнов, автор и водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В..

публикувано на 13.10.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 13 ОКТОМВРИ!

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 13 ОКТОМВРИ! Знаете ли каква е разликата между приятелски разговор и клюкарстване? - Приятелски разговор е, когато три жени се срещнат на кафе. А клюкарстване е, когато едната от тях си тръгне… В сладки приказки се впускаме и ние във времето за уикенд релакс – „Ева в неделя“. Мода, клюки и интересни срещи..

публикувано на 13.10.24 в 10:00

В "Ден до пладне" на 12 октомври:

Икономика, полицейска акция, политика, проекти, образование и още в обзора на седмицата днес. Ето и акцентите: -   Ще се сформира ли този път кабинет и с какви нагласи са бургазлии за предстоящия вот – ще чуем анкета по темата? -   До къде могат да стигнат цените на бензина и дизела покрай военния конфликт в Близкия изток?..

публикувано на 12.10.24 в 08:27

Булевард Демокрация на 11-ти октомври

Започваме предаването с един проблем, който вълнува предимно творците на свободна практкика кандидатствали за финансиране в ресорното министерство. Оказва се, че диалогът е труден и се бавят оценките на проектите. Несебър задминава Бургас по сключени сделки за недвижими имоти, а Южното Черномире е най-големия пазар. Как се отразяват рестрикциите на БНБ..

публикувано на 11.10.24 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 11 ОКТОМВРИ:

За един ден ние не можем да променим живота си, но за един ден можем да променим мислите си, които винаги водят до промяна в живота. В петък те трябва да са за хубави изживявания и любими хора. Добро утро от екипа ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините ще представя Свобода Атанасова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и акцентите в..

публикувано на 11.10.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 10 октомври

Темите в предаването днес: За постоянно остава в ареста обвиняемият Димо Минев, който беше задържан по случая с разкритата наркоферма в каменското село Винарско. Решението е на  Апелативния съд в Бургас, репортаж на Свобода Атанасова. След големия си успех Стоян Копривленски е в родния Бургас и се присъедини към кампанията "Отговорни в училище". Той..

публикувано на 10.10.24 в 14:51

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 10 ОКТОМВРИ:

Позитивните мисли са най- добрият старт за пътуването към слънчевата страна на живота. Добро утро в четвъртък! Време за сутрешно кафе и добри мисли. Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините ще представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката „Говорим..

публикувано на 10.10.24 в 06:30