Политически НЕкоректно

"Политически НЕкоректно" е най-новото предаване на програма „Хоризонт“. Водещи са емблематични журналисти от националното радио. Всяка събота веднага след обедния осведомителен бюлетин пред микрофона ще застава Петър Волгин, а в неделя по същото време – Силвия Великова. 

Двучасовото политическо токшоу представя много и различни гледни точки, без да дава предимство на една политически или идеологическа позиция. Всяко издание започва с коментар на водещия, посветен на конкретна тема – политическата новина на деня или определяща бъдещето тенденция, случващото се в страната или ставащото в чужбина.

Гостите в студиото коментират конкретно събитие или глобална тенденция, но думата имат и слушателите – чрез анкети преди предаването и активна обратна връзка през профила на предаването в социалните мрежи.

„Политически НЕкоректно“ с Петър Волгин е всяка събота, а със Силвия Великова – всяка неделя, от 12:15 часа.

Публикации

„Новини с добавена стойност“ от Г-н Балев: Колко вида паспорти насъбрах?

Добър ден, пригответе си документите за митническа проверка, защото в момента минаваме всякакви граници. Започва нашият бюлетин “Новини с добавена стойност” - едно психо-физическо мероприятие, в което, казано на спортен език, ние оказваме натиск..

публикувано на 28.02.21 в 14:13

Балкански синдром - реки, пълни с боклуци

Имало едно време една вълшебна река. Един ден по нея потекли пластмасови бутилки, на следващия хладилници, на третия ръждясали консерви и стари мебели ... За съжаление така звучи приказката за балканските реки, превърнали се в плаващи сметища, тъй..

публикувано на 28.02.21 в 13:54
Милен Любенов

Милен Любенов: Има протестна енергия с потенциал за протестен вот

„ Периферията на ГЕРБ се свива и при един фрагментиран парламент, какъвто се очаква, съставен от шест или седем формации, това означава, че дори да е първа политическа сила, ГЕРБ не може да разчита на повече от 75 депутати “. Това каза пред БНР..

публикувано на 28.02.21 в 13:11

Франция срещу американския либерален екстремизъм

Драматичната ескалация на културата на цензура, отмяна и заличаване, на политиките на идентичността и на критичните расови и джендър теории, които сякаш за няколко години превърнаха САЩ в буре с барут на ръба на взрива, вече сериозно тревожи..

публикувано на 27.02.21 в 13:55

Отечествен радиопреглед с Божан Петров: Идва моментът на нашето свободно волеизлияние

Идва, идва моментът, скъпи сънародници, на нашето свободно волеизлияние. Настъпи часът, когато ние, клетите рожби на отечеството, отново ще вземем съдбата в собствените си ръце. Това почти винаги има тъжни последици, но все пак е добре, че от време..

публикувано на 27.02.21 в 13:49
Костадин Костадинов

Костадин Костадинов: Живеем в колониален режим, подвластен на чужди държави

Живеем в колониален режим, подвластен на чужди държави и управляващ България в интерес на други държави .  Това мнение изказа пред БНР лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов и добави: "В този смисъл и атаката срещу нас беше съвсем..

публикувано на 27.02.21 в 13:05

Коментар на Петър Волгин: Не слушайте соросоидните анализатори

Ако наистина искаме нещо в България генерално да се промени след тези избори, логично е да заложим на новото, на новите лица, на новите идеи, на новите формации. Не е логично да очакваме от старите политически играчи изведнъж да ни изненадат със..

публикувано на 27.02.21 в 12:33

Как се отразява пандемията на световните религии

В началото на пандемията – март миналата година, търсенето на думата „молитва” в Гугъл отбелязва 5-годишен максимум . Разбира се само по себе си това не означава, че хората се молят повече, но отразява нарастване на интереса. Факт е обаче, че..

публикувано на 21.02.21 в 14:00

„Новини с добавена стойност“ от Г-н Балев: В Космоса и у нас

Добър ден и космически салют, уважаеми радиослушатели! Започва нашият свръхзвуков бюлетин “Новини с добавена стойност”, един преглед на събитията в атмосферата, както в земна, така и в извънземна обстановка. Тия дни колегите научни..

публикувано на 21.02.21 в 13:43
Деница Сачева

Деница Сачева: Най-късно до 2 март имената в листите на ГЕРБ ще са известни

" Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни ". Това заяви в предаването "Политически НЕкоректно" Деница Сачева - социален министър и областен координатор на ГЕРБ за Добрич.  По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и..

публикувано на 21.02.21 в 12:30