Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дует „Авеню” и неговата “Антология”

Боби Иванчев и Заки Соколов създават дует „Авеню” без претенциите да станат известни, да пеят на голямата сцена и да оставят след себе си хитове. 20 години по-късно те са все така популярни, че макар и вече да не правят своята музика, публиката ги помни и обича. За нея те издадоха троен албум – „Антология”, събрал песни, ремикси и видеоматериал. Той е на българския музикален пазар. Твърдят, че албумът ще бъде последен за музикалната им кариера. Боби и Заки са работили върху луксозното издание бавно, с желание и обич. Специално за него са записали и една нова песен – „Завръщане”. В дните преди Коледа Боби и Заки я подариха на кампанията „Детство, моля” – на всички деца, които на Бъдни вечер бяха без мама и татко. „Завръщане” прозвуча и на Годишните музикални награди на БГ радио. Публиката отново видя заедно на сцена любимите си изпълнители от дует „Авеню”.
По публикацията работи: Елена Цветкова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25