Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от категорията

Само в София новите случаи на коронавирус са 483

1 472 са новите случаи на коронавирус в България за последното денонощие Това са 16,85 % от направените 8 738 PCR теста, показва Единният информационен портал. Най-много от новозаразените са в София – 483, Пловдив – 147, и Варна – 77. Починали са..

публикувано на 22.10.20 в 08:31

Студенти излизат на втори протест срещу управлението на страната

Студенти от 4 висши училища в София се готвят за втори протест с искане за оставка на правителството и на главния прокурор. Демонстрацията ще се проведе отново на стълбите пред Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, съобщава..

публикувано на 22.10.20 в 08:15

Министерството на културата - с позиция за оставката на генералния директор на БНР

Тази сутрин Министерството на културата излезе със становище по повод подадената вчера от генералня дректор на БНР Андон Балтаков оставка .  Заради подмяна в текст от проектозакона за радиото и телевизията, вече одобрен от БНР, Балтаков поска..

публикувано на 22.10.20 в 07:50