Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Традиционното изложение "Стройко 2000" започва в сряда и ще продължи до 18 октомври

Традиционното изложение "Стройко 2000“ започва в сряда и ще продължи до 18 октомври. Тазгодишният формат на "Стройко“ има малко изложители и заема по-малко площ на територията на НДК. Около 180 български и чуждестранни фирми участват в 45-ото специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане. Повечето от фирмите предоставят отстъпки, които достигат до 20%.

Български производители са представили за първи път продукта си – отоплителна система за топла вода за битови потребители и за промишлени и административни сгради.

Това е съвременна система за отопление с пелети. Може да се отоплява къща от 50 до 500 кв. м. Поддържа зададената температура във всяка стая. Тя автоматично разбира дали трябва да се увеличи мощността или да се намали. За мен това е най-икономичния начин за отопление, който е екологично чист, коментират изложители.

Има представители и на чуждестранни организации:

Ние сме представители на най-бързо развиващата се полска компания за мека мебел, която за първи път в България предлага нов и нанотехнологичен текстил, които се почистват от всякакъв вид замърсявания – кетчуп, кафе, химикал, детска рисунка с вода.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!