Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Чой: Вече съм в кондиция, ще се постарая да съм най-бързия в Прага

Снимка: Еко България

В края на седмицата най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой ще участва в кръга от източноевропейския шампионат на писта в Прага.

Многократният ни шампион все още не е напълно е възстановен от контузията, която получи по време на кръга от световния шампионат по издръжливост в Португалия.

Чой заминава за следващото си състезание утре, а днес присъства на представянето на ново гориво на една от големите вериги бензиностанции у нас, в разработването на което той също е участвал.

Аз съм изключително щастлив, че точно аз ще съм лицето на новото 100 октаново гориво. Надявам се, че ще ни даде още по-голяма скорост, която ние състезателите търсим. Още тази седмица ще го пробваме и съм сигурен, че ще бъдем доста бързи. Още утре заминавам за Прага, където ще се проведе 6-ия кръг от европейския „Алпе Адрия“ шампионат. Преди около месец в Португалия се контузих. Щастлив съм, че отново съм в кондиция. Възстановен съм, не на 100 процента. Ще дам всичко от себе си, за да съм най-бързия в Прага, заяви Чой.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!