Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ина Ананиева: Тези 8 години бяха един щастлив миг

4
Ина Ананиева: Тези 8 години за мен бяха един щастлив миг
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тези  8 години за мен бяха един миг. Не съм предполагала, че ще го кажа, но наистина бяха щастлив миг. Много е задължаващо да играеш пред 12 000 души и утре за първи път няма да съм зад тях и да ги изпращам, това заяви специално за „Хоризонт“ старши треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Ина Ананиева, часове пред бенефиса на отбора. Днес тя и златните момичета се срещнаха и раздадоха автографи на свои фенове в зала "Арена Армеец".

През тези 8 години не съжалявам за нищо. Извървяхме ги достойно. Работих с уникални момичета. Михаела, моята Михаела тя е капитана. Рени е изключително искрена, мога да разчитам на нея 24 часа. Хриси е невероятен инат. Цвети Найденова е желязна във всяко отношение. Наистина са уникални. Кой момент искам да се повтори – Измир, световното първенство. Знам, че бяха подготвени, но не очаквах да станат световни шампионки. Това наистина е незабравимо, добави Ананиева

За първи път съм много спокойна, защото нещата изцяло не зависят от мен и защото работим с едни страхотни момичета  - Марги и Елица. Трябва да очаквате едно много красиво шоу, много цветно и пъстро, ще видите момичетата в една друга светлина. Всяка ще изпълни по един танц отделно и ще бъде представена поотделно, допълни треньорката.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия