Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Премиерът: "Докато другите говорят, ние работим“

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов посети предприятие за автомобилни части в село Люляково, община Руен, Бургаска област, информира БТА.

Във визитата участва и Николай Нанков, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Заедно с управата на завода и с представители на местната власт те са обсъдили ремонта на пътища в района и възможностите за подпомагане на бизнеса и на хората по време на пандемията от новия коронавирус.

"Докато другите говорят, ние работим. Нашата сила е връзката с хората, има ли работа - икономиката расте, и това в най-тежкото време за света! Нашите опоненти не могат да си представят колко е тежко!", посочи Борисов.

Премиерът анонсира и две програми в помощ на бизнеса. Подробностите - ТУК

Още от категорията

Казусът със Закона за радиото и телевизията - с реакции и в парламента

Народните представители от БСП, както и независимите депутати, напуснали групата на БСП, поискаха оставката на министъра на културата Боил Банов във връзка с предложените за обществено обсъждане промени в Закона за радиото и телевизията , предаде..

обновено на 22.10.20 в 17:40

Германия въвежда ограничителни мерки за пътници от още три български области

От 24 октомври Германия въвежда мерки спрямо пристигащите от нови три области на България - София-град, Разград и Сливен. От днес и трите са добавени в „Списъка на рисковите области“ на института „Робърт Кох“, в който вече присъстват Благоевград и..

публикувано на 22.10.20 в 15:05

Не достигат медиците на първа линия

Сериозният недостиг на медици на първа линия е най-големият проблем, пред който е изправена здравната система в България, информира здравният министър Костадин Ангелов на брифинг на Националния оперативен щаб. “ Всички са изморени, голяма част са..

публикувано на 22.10.20 в 11:59