Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

България с 12 европейски медала в таекуондото

Снимка: boec.bg

България се представи отлично на завършилото европейско клубно първенство по таекуондо за юноши и девойки в Загреб (Хърватия). Българските таекуондисти спечелиха 3 златни, 5 сребърни и 4 бронзови медала. Златото взеха Божидар Аврамов, Александър Джорджев и Денис Димитров.

Още от категорията

Скъсано въже е причина за смъртта на Атанас Скатов

От Министерството на външните работи изпратиха до БНР смъртния акт на  Атанас Скатов , който загина при падане под връх К2 в планината Каракорум, Пакистан. В документа, издаден от властите в област Гилгит-Балистан и болницата в град Скарду, е записано,..

публикувано на 09.02.21 в 12:59

Намерено е тялото на българина Атанас Скатов под К2

Тялото на българина Атанас Скатов беше намерено от хеликоптер на пакистанската армия и откарано от Базовия лагер под връх К2 в Хималаите до най-близкия град в Северен Пакистан. Скатов е паднал при слизане от Лагер 3 към Базовия лагер след неуспешна..

публикувано на 05.02.21 в 14:51

Световната купа по художествена гимнастика в София ще се проведе през март

Световната купа по художествена гимнастика, която трябваше да се проведе от 9 до 11 април, ще бъде изтеглена за края на март заради парламентарните избори. „Зала „ Армеец“ ще бъде използвана за преброяване на бюлетините и няма как да бъде преустроена..

публикувано на 05.02.21 в 11:39