Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки Дядо Коледа профучаха през столицата на мотор

Снимка: БГНЕС

Мотоциклетисти, облечени в червения костюм на Дядо Коледа, създадоха празнично настроение по време на шестото поред „Коледно каране“ по столичните булеварди.

Мотошествието на членовете на SOFIA RIDERS започна от Националния исторически музей при строго спазване на епидемичните мерки и носене на задължителните каски.

Сред многото мъже с коледни одежди бяха забелязани и няколко Снежанки и джуджета.

За съжаление, заради епидемията от коронавирус мотористите не успяха да посетят домовете за деца в неравностойно положение, в които всяка година поднасят подаръци на малчуганите.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Фотоизложбата "Невинност без граници" разкрива света на децата бежанци

На Световния ден на бежанците - 20 юни, от 11:00 часа на Терминал 2 на Летище София ще бъде официално открита фотоизложбата с деца бежанци, озаглавена "Невинност без граници". Събитието се организира от УНИЦЕФ, Посолството на Швейцария в България,..

публикувано на 20.06.24 в 08:30

Българин ще се състезава за Световната купа по паеля

Българинът Николай Тодоров - Ник е сред претендентите за най-добър майстор на паеля в света. World Paella Day Cup e кулинарно първенство за приготвяне на паеля, което ще се проведе за седми път във Валенсия с участници от цял свят. Целта на..

публикувано на 19.06.24 в 20:05

Жълт код за опасни горещини в цялата страна, без Черноморието

Астрономическото лято идва със слънчево и горещо време. В четвъртък , 20 юни, минималните температури ще са между 17 и 22°, в София 17°. Максималните в страната ще са от 34 до 39°, в столицата 34°.  По Черноморието  ще е слънчево със..

публикувано на 19.06.24 в 19:25