Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки Дядо Коледа профучаха през столицата на мотор

Снимка: БГНЕС

Мотоциклетисти, облечени в червения костюм на Дядо Коледа, създадоха празнично настроение по време на шестото поред „Коледно каране“ по столичните булеварди.

Мотошествието на членовете на SOFIA RIDERS започна от Националния исторически музей при строго спазване на епидемичните мерки и носене на задължителните каски.

Сред многото мъже с коледни одежди бяха забелязани и няколко Снежанки и джуджета.

За съжаление, заради епидемията от коронавирус мотористите не успяха да посетят домовете за деца в неравностойно положение, в които всяка година поднасят подаръци на малчуганите.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Почетоха паметта на загиналите пилоти Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин

С военен ритуал днес в авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, които загинаха при катастрофа с учебно-транспортен самолет  L-39 ZA на 13 септември 2024 г. при подготовка на..

публикувано на 21.09.24 в 13:24

Военни духови оркестри дефилират в старопрестолния град

Велико Търново за 17-и път е домакин на Международния фестивал на военните духови оркестри, съобщават организаторите от Община Велико Търново. Във фестивала тази година ще участват Оркестърът на военноморските сили на Румъния, Гвардейският..

публикувано на 21.09.24 в 10:10
ГКПП

Интензивен трафик на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия

На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На границата със Сърбия трафикът на  ГКПП „Калотина" също е интензивен на изход за  товарни автомобили, съобщава..

публикувано на 21.09.24 в 10:00