Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки Дядо Коледа профучаха през столицата на мотор

Снимка: БГНЕС

Мотоциклетисти, облечени в червения костюм на Дядо Коледа, създадоха празнично настроение по време на шестото поред „Коледно каране“ по столичните булеварди.

Мотошествието на членовете на SOFIA RIDERS започна от Националния исторически музей при строго спазване на епидемичните мерки и носене на задължителните каски.

Сред многото мъже с коледни одежди бяха забелязани и няколко Снежанки и джуджета.

За съжаление, заради епидемията от коронавирус мотористите не успяха да посетят домовете за деца в неравностойно положение, в които всяка година поднасят подаръци на малчуганите.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

САЩ ще продават на България ракети "Джавелин" за 114 милиона долара

Американският държавен департамент е решил да одобри възможната продажба на ракети "Джавелин" (Javelin FGM-148F) на правителството на България. Това ясно от прессъобщение на Пентагона. Ракетите и свързаното с тях оборудване са на обща стойност от 114..

публикувано на 21.09.24 в 09:28

В тетевенското село Черни Вит се организира празник на домашните сирена

За четвърта поредна година днес в тетевенското село Черни Вит в Стара планина се организира  празник на домашните сирена, предаде кореспондентът на БНР в Ловеч Пламен Христов. Откриването е в 10 ч.  Освен домашни сирена от цялата страна посетителите..

публикувано на 21.09.24 в 07:10

България се включва в Обща молитва за мир

На 21 септември йога студия от София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Габрово за първи път присъединява и България към международната инициатива Обща молитва за мир, в която участват популярни личности като Ричард Гиър, Дийпак Чопра, Мадона, политици,..

публикувано на 21.09.24 в 07:00