Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борци от 20 страни очакваме за турнира „Дан Колов – Никола Петров“

Снимка: bul-wrestling.org

Състезатели от 20 страни са заявили участие за турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“, който ще се проведе от 7 до 11 април в Пловдив. Сред участниците ще видим националите на Русия, Сърбия, Украйна, Грузия, Казахстан, Иран, Латвия, Венецуела, Аржентина, Хондурас, Колумбия, Швеция, Мексико, Канада, Македония, Чили, Бразилия, Еквадор, Румъния, Македония. 

Финалистите във всяка категория взимат квоти за Токио 2020. До момента България има 5 квоти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Полицията пази обществения ред с дронове на дербито “Левски” – ЦСКА София

Столичната дирекция на вътрешните работи ще използва видеонаблюдение и дронове, за да предотврати ескалация на напрежението от страна на фенове на днешния мач между вечните съперници “Левски” и ЦСКА София на столичния стадион “Васил Левски”. Засечените..

публикувано на 07.04.24 в 07:00
Нургюл Салимова

Второ реми за Нургюл Салимова на Турнира на претентентите в Торонто

Нургюл Салимова записа второ реми на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в канадския град Торонто. Двайсетгодишната българка, която игра с белите фигури, завърши наравно с китайката Лей Тинцзие – победителката в последното издание..

публикувано на 06.04.24 в 10:05

Нургюл Салимова представя България на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова е единствената, която ще представи България, на започващия днес в Торонто Турнир на претендентките за световната титла по шахмат, след като заслужи мястото си там с блестящото си представяне на Световната купа миналия септември, когато..

публикувано на 03.04.24 в 17:41