Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борци от 20 страни очакваме за турнира „Дан Колов – Никола Петров“

Снимка: bul-wrestling.org

Състезатели от 20 страни са заявили участие за турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“, който ще се проведе от 7 до 11 април в Пловдив. Сред участниците ще видим националите на Русия, Сърбия, Украйна, Грузия, Казахстан, Иран, Латвия, Венецуела, Аржентина, Хондурас, Колумбия, Швеция, Мексико, Канада, Македония, Чили, Бразилия, Еквадор, Румъния, Македония. 

Финалистите във всяка категория взимат квоти за Токио 2020. До момента България има 5 квоти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Елвира Краснобаева

Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната купа в Баку

Седмица след изключително успешната за българските гимнастички Световна купа в София, на която те спечелиха пълен комплект медали в многобоя, на състезанието от същия ранг в Баку нашите момичета завършиха с един сребърен медал. С тилияна Николова..

публикувано на 21.04.24 в 09:07

Звезди в спорта и граждани карат колело за по-чиста и красива столица

Десетки популярни личности в българския спорт ще поведат колоната на велошествието “София кара колело за по-чист въздух”. Всички те ще отправят послание за по-чист въздух и още по-красива и зелена българска столица. Стартът ще бъде даден днес в..

публикувано на 21.04.24 в 07:00
Илиана Раева

Български гимнастички няма да участват на състезания в Баку

България няма да участва повече на състезания по художествена гимнастика в Баку, обяви президентът на българската федерация по този спорт Илиана Раева.   Реакцията й идва след незаслужено ниската оценка (35.750), дадена снощи на българския ансамбъл..

публикувано на 20.04.24 в 12:03