Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представиха по-приемлива ценова оферта за машинния вот

Снимка: Ани Петрова

Фирмата "Сиела Норма" представи пред Централната избирателна комисия ценова оферта за осигуряване на машинния парламентарен вот на 11 юли, която се вмества в пределната определена от ЦИК - 4 350 000 лв. При официалните преговори по тази обществена поръчка фирмата обяви, че няма възможност да намали допълнително разходите си, както поиска комисията. 

Говорителят на ЦИК Росица Матева коментира пред БНР, че ще се обсъди възможността да бъде обявена друга обществена поръчка за доставка на допълнителни машини за гласуване.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Раздават семена от устойчиви сортове, плодни и медоносни дръвчета в Севлиево

"Каквото посееш, това ще пожънеш”, казва народът. А пролетта е време за сеитба. По традиция, по това време на годината Севлиево е домакин на едно дългоочаквано събитие, свързано със земеделския бит на българина. През този уикенд в града ще се..

публикувано на 27.04.24 в 09:15

Нова Загора с аромат на самардала

Празник на самардалата е повод жителите на Нова Загора да излязат на улицата за да отдадат почит на най-популярната си подправка, превърнала се в нещо като туристическо лого на града. Събитието се провежда на 27 април за втора поредна година, а негови..

публикувано на 27.04.24 в 09:10

МВнР изпраща още служители в консулствата в отговор на нуждите на туристическия бранш

Външното министерство командирова допълнителни служители в консулските служби, за да се справят с нарастващите нужди на туристическия бранш от чуждестранни работници през летния сезон. Това се казва в позиция на ведомството по повод интерю за БНР на..

публикувано на 27.04.24 в 09:05