Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Има такъв народ“ ще представи своите кандидат министри

Тошко Йорданов
Снимка: БГНЕС

Партия „Има такъв народ“ ще представи своя проектокабинет на ръководствата на БСП, „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. В писмо до медиите председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов казва, че ще поканят за срещи трите политически сили и ще представят състава и структурата на проектоправителството, защото „всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността“.

Христо Иванов
Във Фейсбук съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов поиска от бъдещото правителство „подробна програма от конкретни действия срещу корупцията и ясна парламентарна конфигурация, че управлението и решенията в парламента няма да зависят от партиите ДПС и ГЕРБ“.

Още от категорията

Радан Кънев

Партиите на протеста търсят предизборно обединение с новия политически проект

“Общото явяване на изборите на “Демократична България” и на новата формация „Продължаваме промяната“ е огромна възможност реформаторските сили за първи път от 1997 г. да спечелят избори и да получат първия мандат за съставяне на правителство”, заяви пред..

публикувано на 19.09.21 в 14:13
Асен Василев и Кирил Петков

Петков и Василев със собствени листи на изборите, ще управляват в коалиция на почтените

Формацията на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната" ще се яви със собствени листи и в коалиция на изборите, съобщиха самите те при представянето на политическия си проект. Те ще преговарят също така за голяма..

публикувано на 19.09.21 в 12:22

Новият политически проект “Петков-Василев” събира 9,1% одобрение

Политическият проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев събира 9,1% подкрепа от гласуващите, показва социологическо проучване на “Тренд” по поръчка на вестник "24 часа". Бившата управляваща партия ГЕРБ с голяма преднина заема първото..

публикувано на 19.09.21 в 09:59