Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ледената пързалка в Банско приема любителите на фигурното пързаляне

Снимка: БГНЕС

От днес, 11 декември в Банско отвори врати ледена пързалка, съобщи БТА.
Тя ще работи всеки ден от 12.00 до 22.00 ч. Повече от десетилетие пързалката привлича както чуждестранните туристи в курортния град, така и местни жители, а интересът към нея не стихва. Сред посетителите ѝ са както опитни кънкьори, така и начинаещи и няма възрастово ограничение. На място се предлагат кънки под наем, а един цикъл на пързалката е два часа. След това ледената площ се подготвя отново с машина за обработка на лед./



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Евтим Милошев: Минимум 10% ръст на туристите през летния сезон

Служебният министър на туризма Евтим Милошев прогнозира броят на туристите у нас да нарасне поне с 10% през летния сезон. “ По данни на Европейската туристическа комисия за първите три месеца на 2024 г. България е в челото по ръст на туристи в..

публикувано на 19.05.24 в 13:47

Лошо време за планински туризъм

Условията в планините не са подходящи за туризъм, съобщиха от Планинската спасителна служба. Температурата е около 10 градуса, но е облачно, има мъгла, навсякъде вали дъжд и по високите части снегът все още не се е разтопил. Според прогнозата на..

публикувано на 19.05.24 в 10:01

Румен Радев откри летния туристически сезон

В присъствието на министри, политици, кметове и дипломати президентът Румен Радев откри в Несебър летния туристически сезон. В приветствието си държавният глава благодари на местната власт и на туристическия бранш, изтъквайки, че въпреки последните..

публикувано на 18.05.24 в 09:05