Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава лошото време

Снимка: БГНЕС

В понеделник минималните температури ще са от минус 2 до 3°, в София минус 2. Ще е облачно. В Западна Българи валежите от сняг ще отслабват и спрат. Жълт код за валежи има в 13 области на Източна България. За опасни валежи оранжев код е подаден и за трите области край морето. На изток има условия за виелици и навявания. Максималните температури ще са от 1 до 6°, за София 1°.
В планините ще има обилни снеговалежи. Силен североизточен вятър ще навява преспи. Максималната температура на 1200 м ще е до минус 3, на 2000 м минус 9°.
Във вторник ще е по-хладно и ще вали над цялата страна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Музикалният фестивал Breeze by Exit ще вдигне градуса на настроението във Варна

Музикалният фестивал Breeze by Exit ще се проведе в черноморския ни град Варна до 18 август. Музикалният форум е обединение между два фестивала – EXIT (Сърбия) и Breeze (България), а пилотното издание ще бъде под името Varna Breeze by Exit. Част от..

публикувано на 14.08.24 в 06:10

Жълт и оранжев код за горещини в цялата страна, по морето кодът е зелен

В сряда  ще е слънчево и горещо. След обяд на запад ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места в планините ще превали за кратко. Минималните температури ще са между 19° и 24°, в София 20°. Максималните ще са от 30° до 40°, в..

публикувано на 13.08.24 в 19:05

България днес - 13 август 2024 г.

Август е следобедът на годината- както пише Георги Господинов. В този малък отрязък от време в „България днес“ на 13 август ще говорим за голямата воля на сънародниците ни в Западните покрайнини. Ще ви припомним срещата на Радио България с музикантите от..

публикувано на 13.08.24 в 19:00