Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Кателиев с видео към "Един за друг"

Снимка: архив

Младият певец Атанас Кателиев наскоро представи видеото към песента "Един за друг". Тя е сингъл от първия му албум, излязъл през 2021 г. Атанас всъщност е инженер по образование – завършил е автоматизация, информационни и компютърни управляващи системи. Занимавал се е и със спортно ориентиране и др. Като дете решава, че ще свири на гайда и учи в музикална паралелка, а негов преподавател е известният гайдар Диньо Маринов.

През 2019 г. е победител в "Гласът на България". Участието във формата и популярността, която печели, му разкриват много нови възможности за изява. Той е автор и продуцент на много от песните в репертоара си.

Атанас Кателиев е автор и на текста на "Един за друг", музиката пише заедно с Ангел Дюлгеров. Видеото е заснето в околностите на родния му град Варна.

"Вече нямаме какво да си кажем… вървим, останали без думи, изгубени един до друг, но нещо помежду ни кара ни да вярваме, че сме един за друг…" 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кристофър Галовски, Емил Димитров – син и адвокат Христина Георгиева на заседание по делото.

Съдът защити авторското право върху песента "Моя страна, моя България"

Окръжният съд в Плевен реши, че е е нарушено авторското право на Емил Димитров - син, заради неразрешено използване и преработка на песента "Моя страна, моя България". Изпълнението в нарушение на Законаза за авторските и сродните права бе публично..

публикувано на 08.04.24 в 13:04
Сияна Буркхард

Талантливо българче прославя страната ни на международни клавирни конкурси

Българче на 9 години от Монтана прослави страната ни на клавирен конкурс в Сингапур. Сред участниците в него е имало пианисти от Тайланд, Хонконг, Малайзия, Гърция, Япония, Китай, Индонезия и Индия. По думите на преподавателката на момичето Нина..

публикувано на 07.04.24 в 10:35

"За теб"

Славин Славчев отдавна е познат като един от най-великолепните гласове на своето поколение в българската музика, и то не само в рок сферата, както личи и от най-новата му песен "За теб". Тя бележи няколко нови момента в развитието на Славин: в нея..

публикувано на 04.04.24 в 10:15