Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Окончателно: Асен Василев връща мандата на президента

Снимка: БГНЕС

"Ще върнем мандата за съставяне на правителство на президента неизпълнен, за съжаление не успяхме да намерим 121 депутати, които да подкрепят програмата ни", заяви на кратък брифинг кандидатът за премиер Асен Василев от “Продължаваме промяната”.

Той поясни, че партията му е успяла да осигури подкрепата на 117 народни представители - недостатъчно за парламентарно мнозинство, и се надява в следващото Народно събрание да се събере по-голяма подкрепа.

.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Фестивал на пясъчните фигури се открива в Бургас

Фестивалът на пясъчните фигури се завръща за 17-о поредно лято в крайморския град Бургас. Той ще отвори врати за посетители на 5 юли в парк „Езеро“, предаде БТА. Специално представление по повод откриването ще изнесат балетна школа „Марина..

публикувано на 05.07.24 в 08:05

България е привлекателна дестинация за дентален туризъм

Балканите привличат все повече медицински туристи, като безспорен лидер е Турция, която е сред 10-те най-предпочитани държави за здравни пътувания, сочи журито на деветото издание на BALKAN MEDICAL AWARDS 2024, чиито призове ще бъдат връчени на 5..

публикувано на 05.07.24 в 06:45

В края на работната седмица температурите тръгват нагоре

До полунощ  преваляванията ще спрат и през втората половина на нощта ще преобладава ясно време. В източните райони ще духа слаб северозападен вятър, в останалата част от страната ще е почти тихо. В петък , 5 юли, ще преобладава слънчево време...

публикувано на 04.07.24 в 19:35