Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеоролозите прогнозират облачно-мъглива сутрин и слънчев следобед

Снимка: БГНЕС

В четвъртък минималните температури ще са от 3 до 8°, в София - 4°. До обяд в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. После над по-голямата част от страната слънцето ще пробие. Максималните температури ще са от 15 до 20°, в столицата - 16°. След пладне от запад облачността ще започне да нараства.

По Черноморието максималните температури ще са 16-17°, колкото са и на морската вода. Вълнението на морето ще е до 2 бала

В планините ще е слънчево. След обяд от запад облачността ще се увеличава. Максималната температура на височина 1200 м ще е 14°, на 2000 м до 7°.

В петък над Северозападна България и Софийско ще превалява.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българското куче Дарк ще бди за сигурността в Париж за Олимпиадата

Полицейско куче, обучено да открива експлозиви, и неговият водач Богдан Димитров от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ са вече в Париж и следят за безопасното провеждане на Олимпийските игри. Кучето Дарк и Богдан са част от българския..

публикувано на 24.07.24 в 15:59

Пострадалите при пожарите ще могат да се настаняват и в хотели като украинските бежанци

След тежки дни на битка с огъня пожарната обстановка в страната ни е овладяна. Няма опасност от разпространение на пожара, възникнал на гръцка територия в близост до българо-гръцката  граница. От наша страна са осигурени и разположени достатъчно екипи и..

публикувано на 24.07.24 в 13:50

Еврокомисията почти повтори препоръките си от 2023 г. за българското правосъдие

Еврокомисията представи годишния доклад за върховенството на закона в ЕС. Комисията отбелязва промените, приети в Конституцията на България. Остават предизвикателствата пред качеството на законотворческия процес, се посочва в документа. В България,..

публикувано на 24.07.24 в 13:07